MasterChef All Star 2023 kadrosu: MasterChef 18. yarışmacı kim oldu?

MasterChef All Star'da ana kadro yarışmacıları tek tek belli oluyor. Yarışmada bu hafta 2022 sezonu yarışmacıları mücadele ediyor. 4 Temmuz Salı akşamı ekrana gelen bölümde MasterChef 18. yarışmacı kim oldu sorusu yanıtlandı.

Abone ol

MasterChef Türkiye'de All Star sezonu için ana kadroya girme mücadelesi sürüyor. Sevilen yarışmada bu hafta 2022 sezonunda yarışan isimler boy gösteriyor. Kalan adaylar arasından MasterChef 18. yarışmacısı, şeflerin tadımı ile belli oldu.

MASTERCHEF 18. YARIŞMACI KİM OLDU?

Osman şef, Danilo şef ve Mehmet şef, Allstar ana kadrosuna yerleşecek 18. ismi seçmek için yarışmacılardan 40 dakika içerisinde bir şef tabağı zeytinyağlı enginar yemeğini yapmalarını istedi.

Tabaklarını hazırlayan yarışmacılardan Görkem, Ayaz, Melih, Barış, Serpil ay, Tayfun, Yağız, Vural, Kaan ve Şeyma başarılı tabaklar çıkararak ilk turda başarı gösteren isimler oldu.

Yaratıcılık oyununda 45 dakika içerisinde 2 ana ürün olan işkembe ve zeytin ile kreatif bir tabak hazırlamaları istendi. Günün en iyi tabağını çıkaran Ayaz oldu ve MasterChef All Star ana kadrosuna giren 18. yarışmacı oldu.

Yıldız Tilbe sahnede peruk çıkardı Magazin Selen Görgüzel: Çocuk yapabilirim... Magazin Aleyna Tilki çocuk havuzunda böyle dans etti! Magazin Gülşen 'R' yaptı Magazin