MasterChef 2022 şampiyonu kim olacak?

MasterChef 2022 şampiyonu bu akşam belli olacak. MasterChef Türkiye'de finalin adı Kıvanç ve Metin oldu. Altı aylık yoğun mücadele sonunda finale kalan Kıvanç ve Metin, canlı yayında MasterChef şampiyonu olmak için yarışacak. Peki, MasterChef'te kim şampiyon olacak? MasterChef 2022 şampiyonu kim olacak? MasterChef şampiyonluk ödülü nedir?

Abone ol

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye, 2022 sezonu bu akşam sona eriyor. Binlerce aday arasında seçilen ve altı aylık mücadele sonunda finale çıkan isimler Metin ve Kıvanç oldu. Bu iki yarışmacı, canlı yayında yapılacak final oyunu ile şampiyonluk mücadelesi verecek. Peki, MasterChef 2022 şampiyonu kim olacak? Kıvanç mı Metin mi MasterChef şampiyonu olacak? MasterChef şampiyonluk ödülü açıklandı mı? İşte detaylar...

MASTERCHEF TÜRKİYE 2022 ŞAMPİYONU KİM OLACAK?

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı TV 8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de bu akşam final heyecanı yaşanacak. Finalde Metin Yavuz ve Kıvanç Karadeniz karşılaşacak. Üç etaplı oyunda yarışmacılar Türk mutfağı ve Dünya mutfağından birer menü hazırlayacak. Son oyunda ise yarışmacılar kendi şef tabaklarını hazırlayacak. Bu üç oyunda en yüksek puanı alan yarışmacı MasterChef Türkiye 2022 şampiyonu olacak.

MASTERCHEF ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ NE?

MasterChef Türkiye'de şampiyon olan isim ilk olarak bir kupa kazanıyor. Bunun dışında para veya araba gibi ödüller kazanabiliyor. Şu ana kadar MasterChef şampiyonluk ödülü açıklanmadı. Bu akşam canlı yayın ile birlikte MasterChef 2022 şampiyonluk ödülü belli olacak.

MASTERCHEF ŞAMPİYONLARI KİMLER?

Masterchef Türkiye'nin 2018 birincisi Uğur Kardaş, 2019 yılında ekrana gelen 3. sezon birincisi Cemre Uyanık, 2020'de ekrana gelen 4. sezon birincisi ise Serhat Doğramacı, 2021'de yayınlanan 5. sezon birincisi de Eren Kaşıkçı olmuştu.

Gönüller ayrı ama evleri aynı! Magazin Evlilik itirafı: Çocuk olunca... Magazin Yatak pozuyla orgazm mesajı verdi: Işık saçmamın nedeni ilişkiye girmek Magazin Bennu Gerede kimdir, kaç yaşında? Magazin