MASTERCHEF 1. VE 2. ELEME ADAYLARI: 21 Kasım 2023 MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. 21 Kasım 2023 tarihli MasterChef son bölümde ravioli düellosu yapıldı. 156. bölümde dokunulmazlık oyununda şeflerin çaldığı korna ile yarışmacıların yer değiştirmesi ayrı heyecan kattı. Buna rağmen daha iyi ravioli yapan dokunulmazlığı kazanırken kaybeden takımdan iki kişi potaya girdi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, 1. ve 2. eleme adayı kim oldu?

Abone ol

İlgiyle yakından takip edilen MasterChef All Star'da kıyasıya mücadele devam ediyor. MasterChef Türkiye All Star'ın 21 Kasım 2023 tarihli son bölümde 1. dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunda konsept altı çeşit ravioli idi. Oyun sırasında yarışmacıların kendi takımı içinde yer değiştirdi. Heyecan doruğa çıktı, sinirlerin gerildiği MasterChef 156. bölümde dokunulmazlığı kaybeden takımdan 1. ve 2. eleme adayı belirlendi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, kim potaya girdi?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ravioli düellosu şeklinde yapıldı. Çikolatalı, deniz ürünlü, ıspanaklı, sebzeli, etli ve porçini mantarlı Ravioli düellosu için kaptanları yarışmacıları belirledi. Verilen süre ise 45 dakika idi.

Oyun içerisinde şeflerin sürprizi oyuna ayrı bir heyecan kattı. Şeflerin çaldığı korna ile yarışmacılar, önlerindeki tezgaha geçti ve arkadaşının yaptığı ravioliye kaldığı yerden devam etti. Mavi takımda Dilara, konuşması, itirazları ile arkadaşlarını çileden çıkarttı. Süre sonunda şefler, tadım sonrasında yaptıkları değerlendirme ile dokunulmazlığı kırmızı takımın kazandığını ilan etti.

MASTERCHEF'TE 1. VE 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te takım oyununu kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tezgahlarının başına geçti. Bu oyunda istenilen yemek turp çeşitleri ile kreatif tabaklar çıkarılması idi. Süre sonunda şefler, gecenin en yaratıcı tabağını çıkaranın Cemre olduğunu söyledi.

Bireysel dokunulmazlık kazanan Cemre, 1. eleme adayı olarak potaya Barbaros'u gönderdi. Oylamada ise 2. eleme adayı olarak Dilara çıktı.

YENİ BÖLÜMDE 3. KAŞIK MI GELİYOR?

MasterChef 157. yeni bölüm fragmanında 2. dokunulmazlık oyununda Danilo Şef, sezonun 3. altın kaşığını bir yarışmacı için atıyor. 3. kaşığı kim alacak? 

Filiz Akın’dan kötü haber Magazin Polatların davasında flaş gelişme! Serbest kaldı Magazin Nihal-Bahar Candan kardeşlerin cezaevi günlükleri! Magazin Ablası da estetik kervanına katıldı! Son hali olay oldu Magazin