Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Merak edilen soruyu aylar sonra görüntülenen ünlü oyuncu yanıtladı

Yayınlandığı döneme damga vuran Kurtlar Vadisi'nin uzun yıllardır ekranlara geri döneceği iddia ediliyor ancak şimdiye kadar kesin bir ifade kullanılmadı. Dizide 258 bölüm rol alan ve Cahit karakterine hayat veren Cahit Kayaoğlu bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Kayaoğlu, diziye dair soruları yanıtladı.

Abone ol

'Kurtlar Vadisi Filistin' ve 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmleri ile Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin kadrosunda yer alan Cahit Kayaoğlu, uzun süre sonra muhabirler tarafından görüntülendi. Önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıyan Kayaoğlu, Kurtlar Vadisi'nin yeniden ekranlara dönüp dönmeyeceği sorularını yanıtladı.

Spor tarzıyla dikkat çeken 48 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlığı gizleyemedi.

Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

EFSANE GERİ DÖNECEK Mİ?

İş toplantısına geldiğini söyleyen Cahit Kayaoğlu, "Kurtlar Vadisi ekrana geri dönüyor mu?" sorusu üzerine "Henüz kesin bir durum yok" dedi.

"BEN DE İSTERİM TABİİ Kİ"

Dizi için karar verildiği takdirde kadroda olup olmayacağı sorulan Kayaoğlu, "Bana gelen bir şey de yok. İnsanlar istiyor, seviyor projeyi. Ben de isterim tabii ki de bakalım hayırlısı olsun" açıklamasını yaptı.

NECATİ ŞAŞMAZ TARİH VERMİŞTİ

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Şubat 2022'de konuk olduğu programda, "Yeni yılla birlikte Kurtlar Vadisi için çalışmalara başlayacağız. Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için. 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. 'Bir ara verelim' diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Başarılı oyuncu parkta ölü bulundu Magazin Buket Aydın'dan 'güzellik salonu' girişimi! Canlı yayında açıkladı Magazin Buket Aydın'dan sosyal medya kullanıcısına jest! Magazin