Survivor 2023 yarışmacısı Kürşat Juan hakkındaki bilgiler

Kürşat Juan, Survivor 2023 ana kadrosuna girdi. Acun Ilıcalı tarafından sosyal medyada ilan edilen Kürşat Juan, Survivor izleyicileri tarafından araştırılıyor. Peki, Survivor yarışmacısı Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abone ol

TikTok fenomeni olan Kürşat Juan, Survivor 2023 yarışmacısı oldu. Acun Ilıcalı tarafından ismi açıklandıktan sonra Kürşat Juan ismi Google'da en çok aranılanlar arasına girdi. İşte Survivor 2023 yarışmacısı Kürşat Juan hakkındaki bilgiler...

KÜRŞAT JUAN KİMDİR?

Kürşat Juan, 5 Mayıs 1999'da İzmir'de dünyaya geldi. Kürşat Juan’ın gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya'dır. Sekiz yaşında annesini, 15 yaşında babasını kaybetmiştir. Bir ablası var ve yaşamını Artvin'de sürdürüyor. Kürşat Juan, abisi ile birlikte Ümraniye'de yaşıyor.

Cemre Solmaz ve Merve Yalçın gibi isimlerle de video paylaşımları bulunmaktadır. Kürşat Juan en son Alayına isimli rap parçayı takipçileri ile buluşturmuştur. BabbaMedia etiketi ile yayınlanan Alayına isimli tekli çalışması YouTube ve tüm dijital platformlarda yer almıştır.

KÜRŞAT JUAN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Sosyal medya fenomeni olan Kürşat Juan'ın TikTok'ta 3,8 M takipçisi var. YouTube kanalında 801 K, Instagram'da ise 990 K takipçisi bulunuyor.

https://www.tiktok.com/@kursatjuan?lang=tr
https://www.youtube.com/c/K%C3%BCr%C5%9FatJuan/about
https://www.instagram.com/kursatjuan/?hl=tr

Survivor 2023 yarışmacısı Buse Plan hakkındaki bilgiler Magazin Survivor 2023 yarışmacısı Halil İbrahim Göker hakkındaki bilgiler Magazin Survivor 2023 yarışmacısı Chaby Han hakkındaki bilgiler Magazin Survivor 2023 yarışmacısı Elanur hakkındaki bilgiler Magazin