Kolpaçino 4 vizyon tarihi belli oldu! Şafak Sezer duyurdu: 24 Kasım’da sinemalarda

Çekimlerine başlanan Şafak Sezer'in sevilen film serisi Kolpaçino'nun 4'üncü serisinin vizyon tarihi belli oldu. Instagram hesabından tarihi duyuran Şafak Sezer, "Kolpaçino 24 Kasım’da sinemalarda" dedi.

Abone ol

Şafak Sezer'in ilk filmini 2009'da yayınladığı Kolpaçino'nun yeni filminin çekimlerine başlandı. 

KENDİLERİNİ CANLANDIRDILAR

Şarkıları ve şovlarıyla sanat dünyasına damga vuran İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç filmde kendilerini canlandırdı.

NASIL BİR KARAKTER OYNAYACAKLAR?

Gelen açıklamada, ünlü isimlerin kendilerini oynayacağı belirtildi. Bu 4 ismin olduğu fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları yorum yağdırdı.

NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Kolpaçino 4'ün vizyon tarihini duyuran Şafak Sezer, "Kolpaçino 24 Kasım’da sinemalarda." dedi.

KOLPAÇİNO SERİSİ

3 filmden oluşan Kolpaçino serisinin ilk filmi 2009 yılında gösterime girdi. Usta komedyenler Şafak Sezer ile Aydemir Akbaş'ın baş rollerini paylaştığı filmde ailesinin evini kumarhane olarak işleten Özgür ve çevresindekilerin 24 saat içinde yaşadığı trajikomik olaylar anlatılıyor. 



Serinin ikinci ve üçüncü filminde senarist ve yönetmen koltuğunda Şafak Sezer oturuyor. Komedi ve suç ögelerinin başarıyla harmanlandığı Kolpaçino Bir Şehir Efsanesi yaklaşık 4 milyon TL hasılat elde etti. İkinci film ise gişede daha büyük bir başarı elde ederek 6.500.000 TL hasılata ulaştı. Üçüncü ve son film Kolpaçino Üçüncü Devre ise yaklaşık 460 bin kişi tarafından izlendi. İnternette de en çok izlenen komedi filmlerinden biri olan Kolpaçino'nun konuk oyuncuları arasında Hakan Ural, Arzu Yanardağ ve Erkan Petekkaya yer alıyor.

KOLPAÇİNO SERİSİ FİLMLERİ VE İSİMLERİ

Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi

Kolpaçino: Bomba

Kolpaçino: 3. Devre

Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Özgür Tetik hakkındaki bilgiler Magazin Acun Ilıcalı'dan bomba sözler: SMS'siz nereye kadar götürecek... Magazin Kızılcık Şerbeti oyuncusuna 'tecavüz' tepkisi Magazin MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? Magazin