“Kobra Murat” olarak bilinen Murat Divandiler, Buket Aydın'a samimi açıklamalarda bulundu

“Kobra Murat” olarak bilinen Murat Divandiler Haber Global ekranlarında Buket Aydın ile Yüz Yüze programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisini sık sık dile getiren Kobra Murat, "Cumhurbaşkanımız bize çok sahip çıkıyor. Kendisini çok seviyoruz. Çok asil bir kişilik çok babacan. Bizim üstümüzden çingene algısını kaldırdı." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin bu akşamki konuğu Kobra Murat lakabıyla bilinen Murat Divandiler oldu.

Buket Aydın ile samimi bir sohbet gerçekleştiren ve sıklıkla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini dile getiren 'Kobra Murat' Cumhurbaşkanı'nın kendisine 'Kobram' dediğini de aktardı.

Kobra Murat, "Çok seviyor beni ben de onu çok seviyorum. Allah'ın nuru bir insan. Emine Hanımı da çok seviyorum. O da Allah razı olsun beni seviyormuş. Hatta benim mahallemde gezip yardıma ihtiyacı olan insanların her şeyini gidermek istemiş. Allah başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKİYE’YE VERİLMİŞ BİR CEVHERDİR"
'Kobra Murat' olarak tanınan Murat Divandiler'in açıklamaları şöyle;

"Ben Beşiktaşlıyım diye bütün Fenerbahçeliler beni linç mi etsin? AK Partiliyim diye diğer siyasi partiler beni linç mi etsin? Bu benim siyasi görüşüm. Benim oturduğum evde yollar düzgün oturduğum parklar düzgün. Sayısız değerlere imza atmış ki kendisi Türkiye’de sayısız değerlere imza atmış bir kişi. Bir de ben bir şeyi merak ediyorum. Cumhurbaşkanıma söylemek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanım ne zaman uyuyorsunuz? Biz iki tane işe gidiyoruz yarın koma oluyoruz. Allah’ın vermiş olduğu nasıl bir kudret var. Benim için çok asil çok özel çok güzel Türkiye’ye verilmiş bir cevherdir kendisi. Saygılarımı sevgilerimi selamlarımı sunuyorum. Her zaman da AK Partiliyim...

"OYUM HEP AK PARTİ'YE"
Bizim parti tutmamız bizim takım tutmamız sanatçı olarak yasak aslında. Mesela ben CHP’nin ve diğer partilerin aşağı yukarı 50 konserinde sahne almış bir insanım. Ama tabii ki işim gereği halkımla ve sevenlerimle kavuşmak için hepsinde sahne aldım. Ama oyumu da hep AK Parti'ye verdim. İzmir’de CHP kurultayı vardı oraya ben romanların basın sözcüsü olarak katıldım. Benim Kılıçdaroğlu ile de yüzlerce resmim var.

"HEP BİZİ KÖTÜ LANSE ETTİLER"
Çingene diyorlar bize biz aslında romanız. Eskiden çocukları oraya gitmen seni çingeneler çalar diye korkuturlardı. Hep bizi kötü lanse ettiler. Dizilerde filmlerde de olmadığımız karakterleri bizim üzerimize yapıştırdılar. Hırsız gösterdiler. Oysa biz aslında dinli imanlı insanlarız. Çoluğumuzu çocuğumuzu elleri kolları kınalı askere gönderiyoruz. Çok şükürler olsun vatanımızı bayrağımızı da çok seviyoruz. Cumhurbaşkanımızın da yaptığı işlerden hep gurur duyuyoruz. Roman camiasına verdiği destekten ötürü de teşekkür ediyoruz.

"CUMHURBAŞKANIMIZ ÜSTÜMÜZDEN ÇİNGENE ALGISINI KALDIRDI"
Cumhurbaşkanımız bize çok sahip çıkıyor. Kendisi de zaten Kasımpaşalı. Benim alt komşum Bayram bakkal Cumhurbaşkanımızın futbol arkadaşı yani o kadar iç içe. Kendisini çok seviyoruz. Çok asil bir kişilik çok babacan. Bizim üstümüzden çingene algısını kaldırdı.

"AK PARTİLİ OLDUĞUM İÇİN TAKİPTEN ÇIKTILAR"
Ben AK Partili olduğumu açıkladıktan sonra 1000 kişi beni Instagram’da takipten çıktı. Ben buna da anlam veremiyorum."

Ceyda Düvenci kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Bülent Şakrak kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Magazin Yıldız Tilbe: Şeytan bile Allah'ı biliyor ama bunlar bilmiyor Magazin