Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı yayınlandı: Kızılcık Şerbeti yeni sezon Show TV'de ne zaman başlıyor?

Kızılcık Şerbeti 2. yeni sezon ilk fragmanı yayımlandı. Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, oyuncu kadrosu ve gerçek hayat hikayesi ile en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Kızılcık Şerbeti 30. bölüm fragmanı...

Abone ol

Show TV'de cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti 2. sezonu heyecanla bekleniyor. 29. bölümü ile sezon finali yapan Kızılcık Şerbeti, izleyenleri merak içinde bırakmıştı. Sevilen dizinin 2. sezon fragmanı yayınlanması ile Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlayacak araştırılmaya başlandı. İşte Kızılcık Şerbeti 2. yeni sezon fragmanı...

KIZILCIK ŞERBETİ 2. SEZON FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti 2. yeni sezon fragmanında Ömer ve Kıvılcım, geçirdikleri kazadan kurtulmuş olmaları izleyenleri sevindiriyor. Doğa, Fatih'in kendini aldatmış olduğunu öğrenmesi sonrasında doğum sancıları başlamıştı. Kazadan kurtulan Kıvılcım, ilk olarak bunun hesabını Fatih'ten soruyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 2. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geçen sene ekim ayında başlayan Kızılcık Şerbeti, 9 Haziran'da sezon finali yapmıştı. Dizinin 2. sezon fragmanı yayınlandı fakat Kızılcık Şerbeti yeni sezonu ne zaman başlıyor kesin bir tarih verilmedi. Dizinin 2. sezonunun 15 Eylül'de başlaması bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti sezon finalinde, yeni evli olan Nursema ve Umut’un farklı yaşam standartları evliliklerinin ilk günlerinde yüzünü gösterdi. Nursema’nın ailesini yemeğe davet ettiği akşam yaşananlar her iki tarafında üzülmesine neden oldu. Bölümde Ömer’in, Kıvılcım’a yaptığı romantik sürprizler izleyenleri adeta mest etti.

Kıvılcım’a hayalindeki evi satın aldıktan sonra günübirlik Paris’e uçarak, konsoloslukta evlenen çiftin rüya gibi nikahı ekran başındaki izleyenleri hayran bıraktı. Doğacak ikiz bebeklerinin velayetini alarak Fatih’ten boşanmak isteyen Doğa istediği delilleri Alev sayesinde elde etti. Doğa, kendi elleriyle hazırladığı akşam yemeğinde aileleri bir araya getirerek intikamını aldı.

Kıvılcım, Ömer ve Alev’in davetli olduğu Ünallar’ın evinde, Doğa’nın, Fatih’in kendisini aldattığını ve boşanacağını açıklamasıyla adeta kıyamet koptu. Evi terk eden Doğa’nın yaşadığı ağır olayla doğum sancıları başladı ve tek başına hastaneye gitti. Büyük bir üzüntü yaşayan Doğa bebeklerinden birini kaybetti. Diğer taraftan karşı karşıya gelen Pembe ve Alev’in yaşadığı tartışmayla Alev’in yaptığı itiraflar izleyenleri şoke etti.

Doğa’yı bulmak için evden ayrılan Ömer ve Kıvılcım da büyük bir trafik kazası geçirdi. Olay yerine gelen polislerin kazada bir ölünün olduğunu söylemesi final sahnesine damga vurdu.

Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya oldu Magazin Bayıldı apar topar hastaneye kaldırıldı Magazin Ünlü yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede'nin korkunç ölümü! Magazin Sinan Akçıl'dan çok konuşulacak TOGG sözleri Magazin