Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cansel Ayanoğlu'nun eski hali gündemde

Kısmetse Olur Aşkın Gücü ile tanınan ve açıklamalarıyla kendinden söz ettiren Cansel Ayanoğlu'nun eski hali herkesi şaşırttı... Cansel Ayanoğlu'nun eski hali de estetikli.

Abone ol

5 yıldır ekranlarda olmayan Kısmetse Olur adlı evlilik programı, yeni adı: Aşkın Gücü olarak YouTube platformunda yayınlanmaya başladı. Programdaki halleriyle kendinden sık sık söz ettiren Cansel Ayanoğlu'nun eski halinin de estetikli olması gündeme geldi. 

CANSEL AYANOĞLU KİMDİR?
1997 yılında doğan Cansel Ayanoğlu'nun Bulgaristan göçmeni olduğu tahmin ediliyor. Aslan burcu ola Cansel Ayanoğlu, en çok pembe rengini seviyor. Cansel Ayanoğlu söylediğine göre 7 yaşında Hira adını verdiği bir kızı var. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Cansel Ayanoğlu, programa geldiğinde; "Bir erkekte aradığım şey yakışıklılık ve zeka. Ee tabi para olmadan da olmaz. Maddiyat benim için çok önemli. Adam gibi adam olmalı ve beni sahiplenmeli. Kıskançlığı severim." açıklamasında bulunmuştu. Köpek sahibi olan Cansel Ayanoğlu sosyal medya Instagram hesabında şu an 14 bin takipçisi bulunuyor.

Pakize Suda'nın cenazesi toprağa verildi Magazin Hakan Ural kimdir, kaç yaşında? Magazin Filiz Akın'dan kötü haber Magazin 'Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kim? Magazin