Katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Ajda Pekkan 6 kez çocuk aldırdığını itiraf etti

Kanal D'de yayımlanan Müge ve Gülşen ile 2. sayfa programına bağlanan ve çarpıcı açıklamalarda bulunan 74 yaşındaki ünlü şarkıcı Ajda Pekkan söyledikleriyle herkesi şoke etti. Pekkan "Çocukları çok severim ama bizim sektörde ayakta kalabilmek için çocuk yapmaya hiç cesaret edemedim, 6 kez de aldırdım” dedi.

Abone ol

Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen ile 2. sayfa programında çarpıcı bir itirafta bulunan şarkıcı Ajda Pekkan, söyledikleri sözlerle herkesi şoke etti. 

Ajda Pekkan açıklamasında "Çocukları çok severim ama bizim sektörde ayakta kalabilmek için çocuk yapmaya hiç cesaret edemedim, 6 kez de aldırdım” dedi.

Pekkan geçtiğimiz gün de şu açıklamalarla dikkat çekmişti: "Gösteriş içip para harcamam. Çantalarım çakmadır. Doğru dürüst tektaşım bile yoktur. Öyle şeylere para harcamam ben. En önemli olan, insanın kendisi. Benden önemli şey yok bu hayatta."

Bugün Müge Anlı'da neler olacak? CANLI İZLE Magazin Avrupa'dan bir kulüp daha satın alacak Spor Adriana Lima, yeni haliyle görenleri şoke etti Magazin İşte 'Var Mısın Yok Musun'un Hamdi Bey’i! Magazin