Karabük'te mobilya mağazasının önüne reklam maksadıyla konulan Hülya Avşar'ın maketine saldırdı! O anlar kaydedildi...

Karabük'te, bir iş yerinin önünde reklam maksadıyla konulan ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın karton maketine saldıran vatandaş, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Ankara Caddesi'nde mobilya üzerine faaliyet gösteren iş yerinin önünden geçen bir kişi, mağazaya ait karton makete saldırdı.

Reklam maksadıyla konulan ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın karton maketini tekmeleyen kişi, karton parçalandıktan sonra bölgeden uzaklaştı.

Durumu fark eden mağaza sahibi, güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra polise ihbarda bulundu.

Polis ekipleri, henüz kimliği belirlenemeyen kişinin yakalanması için çalışma başlatırken, güvenlik kamerası şahsın makete tekme tokat saldırdığı ve daha sonra parçaladığı anları saniye saniye kaydetti.

Yıllar sonra gelen itiraf: Hatalıydım ama Hadise benden özür dilesin | VİDEO Magazin 'Aile' dizisinden ilk fragman geldi! Magazin Bahar Candan'dan bomba itiraf: Acun beni affet aşkom Magazin Hadise'den sütyensiz, külotlu ayna pozları Magazin Ebru Gündeş Kerem Alışık aşkı küllerinden doğar mı! Magazin Eylül, gözyaşları içinde isyan etti | VİDEO Magazin El ele görüntülendiler VİDEO Magazin Torreira ve Devrim Özkan'ın ev halleri Magazin Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Dilan Polat'ın Ferrari aracı dahil bütün araçları çekiliyor Magazin Bilal Hancı Esin Çepni'yi aldattı! Gece kulübünde bir kadınla öpüştüğü anlar kamerada Magazin