Kadir Ezildi kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kadir Ezildi, temizliğe olan hassasiyeti ile TLC kanalında çıktığı programla Türkiye'de tanındı. Şu an Fox TV'de yine temizlik temalı "En Hamarat Benim" programını sunuyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan fenomenin 2.9 M takipçisi var. Peki, Kadir Ezildi kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte Kadir Ezildi hakkındaki tüm merak edilenler...

Abone ol

Ekranların sevilen sunucusu olan Kadir Ezildi, “En Hamarat Benim”, hafta içi her gün FOX izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Temizliğe olan merakı ile fenomen olan başarılı sunucu, TLC'deki temizlik programı ile tanındı. Instagram'da 2.9 milyon takipçisi olan Kadir Ezildi'nin yaşı, memleketi, mesleği, evli olup olmadığı merak ediliyor. İşte Kadir Ezildi biyografisi...

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

19 Mart 1995 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. Bazı kaynaklara göre Kadir Ezildi'nin doğum yeri Bakırköy olarak veriliyor. Kadir Ezildi, aslen baba tarafından Konyalı olup, anne tarafından ise Bayburtlu’dur.

Ekran severler tarafından özellikle TLC ekranlarında yayınlanmış olan Temizlik Avcıları isimli program ile tanınmıştır. Annesi ve kardeşi Kerem ile birlikte yaşantısını İstanbul, Maltepe’de sürdürüyor.

Öğrenim durumunu İstanbul’da tamamlayan Kadir Ezildi özel bir hastanenin depo sorumlusu olarak çalışmakta iken TLC kanalında yaptığı program ile ünlenince bu görevinden istifa etmiş.

Ezildi Fox TV kanalında 2019 yılı Eylül ayı içerisinde yayınlanmaya başlanan temizlik konulu bir yarışma programının sunucusu olarak ekrana gelmeye başladı.

KADİR EZİLDİ EVLİ Mİ, SEVGİLİSİ VAR MI?

İstanbul’da annesi ve Kerem isimli bir erkek kardeşiyle ikamet eden Kadir Ezildi’nin bekâr olduğu bilinmekle beraber özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmesi sebebiyle kiminle sevgili olduğu bilinmemektedir.

KADİR EZİLDİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Fenomen Kadir Ezildi'nin Instagram'da şu anda 2,9 milyon takipçisi var. Kullanıcı adı ise "kadir_ezildi".

10.3K takipçili Tiktok hesabının kullanıcı adı "kadir_ezildi0".

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, yokluk adasına kimler gitti? Magazin Yıldız Tilbe'nin haklı isyanı! Magazin İbrahim Tatlıses’e kanlı tehdit Magazin Filiz Akın'dan üzen haber! Magazin