İlişki uzmanı Selin Karacehennem canlı yayında gay koca sorusu karşısında şaştı kaldı! Kandırılmış oluyorum, ne yapmalıyım?

İlişki uzmanı Selin Karacehennem sevenlerinin ve danışanlarının sorularını yanıtlayarak şikayet edenlere şifa olmaya çalışıyor. Selin Karacehennem bugün kendisine sorulan bir soru karşısında adeta dondu kaldı. Kocasının kendisini gay diye kandırdığını söyleyen kadın karşısında sinirlerine hakim olamadı.

Abone ol

Selin Karacehennem, sosyal medya hesaplarından günlük olarak takipçilerine yaşam koçu, evlilik ve ilişki terapisti yöntemi uygulayarak şifa olmaya çalışıyor.

Sorularını soran danışanlarının dertlerine derman bulan Karacehennem'in programında zaman zaman komik anlar yaşansa da bazı sorular karşısında Karacehennem de şaşkınlığını gizleyemiyor.

GAY KOCA İSYANI


Karacehennem bir kadın takipçinin "Kocamın gay olduğunu bilerek evlendim ama gay değilmiş kandırıldım. Ne yapmalıyım?" sorusuna ise çok kızdı.

Selin Karacehennem "Selin Hocam ben kocamla evlenmeden önce onun gay olduğunu bilerek onunla evlendim bu durum benim işime geliyordu. Meğerse kocam gay değilmiş. Normal bir erkekmiş ben şimdi ne yapacağım? Kandırılmış oluyorum, ne yapmalıyım?" sorusunu duyunca şaştı kaldı.

Kansere yakalanmıştı Magazin 3 aylık oğlunu okula yazdırdı Magazin