Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın İstanbul ziyareti: Ayasofya'da görenler şaşırdı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye gelmişti. Çocuklarıyla birlikte İstanbul'u gezen Nara, Ayasofya Camii'ni gezdi ve vatandaşlar tarafından çok ilgi gördü. İşte o anlar...

Abone ol

Galatasaray taraftarlarının aylardır gözlediği futbolcu Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde resmen sarı-kırmızılı takıma imza atmıştı. Onunla birlikte İstanbul'a gelen eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde önemli bir hastalığı atlatmıştı. 

Dün, çocuklarıyla birlikte İstanbul'u gezen Wanda Nara, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü. Sosyal medyada 16,6 milyon takipçisi bulunan Wanda, hesabından birçok paylaşım yaptı.

"ICARDI İLE YATIYORUM"

Wanda Nara, esnafla da sohbet etti. İkramların tadına bakan Nara, bir esnafın 'Icardi ile yatıyorum, Icardi ile kalkıyorum' sözlerine şaşkın ifadeler kullandı. Bu laflara "Artık benim yakın arkadaşımsın" dedi. 

AYASOFYA'YI ZİYARET ETTİ

Wanda, ayrıca İstanbul'un kültürel zenginliklerinden biri olan Ayasofya Camii'ni de ziyaret etti. Bu ziyaret esnasında kızıyla beraber başını örttüğü görüntüleri de takipçileriyle paylaştı. 

Uçağa alınmayınca isyan etti Magazin Erkin Koray’ın cenaze programı belli oldu Magazin MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler girdi? Magazin Kurtlar Vadisi Pusu'nun Pusat'ı kasa başında! Görenler şaştı kaldı Magazin