Icardi ile tartışan Wanda Nara'nın açıklaması: Biz ayrılamayız

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, haklarında çıkan ihanet iddialarına yanıt verdi. Wanda, "Sizi temin ederim ki hiçbir ihanet olmadı ve asla ayrılmadık" dedi.

Abone ol

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, magazin gündemini süsleyen bir çift. İkili geçtiğimiz günlerde de 'ihanet' iddiasıyla konuşuldu.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde, iddiaya göre Wanda Nara, Icardi'ye haber vermeden Arjantinli bir şarkıcıyla buluşmuştu. Bunun üzerinde Arjantinli yıldız oyuncu da çılgına dönmüştü. Wanda Nara, bu iddialara yönelik konuştu.

Oggi dergisine röportaj veren Nara, ayrılmadıklarını ve ihanet iddialarının ise gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"HİÇBİR İHANET OLMADI"

"Bir çift olarak, iddia edilen ihanetler, ayrılıklar ve tartışmalar da dahil olmak üzere her zaman tartışma halindesiniz. Nasıl üstesinden geliyorsunuz?" sorusuna ise Wanda şu yanıtı verdi:

"Dedikodu programlarında çalıştım, dinamikleri ezbere biliyorum, dalga beni bunaltmıyor, nasıl başa çıkabileceğimi biliyorum. Mauro ile güçlüyüz, başkalarının ne dediğini dinlemeyiz. Sizi temin ederim ki hiçbir ihanet olmadı ve asla ayrılmadık. Bu dünyada. ne olursa olsun yanımda bir partner, bir arkadaş, onun gibi ciddi bir baba olduğu için çok mutluyum."

Somer Sivrioğlu'ndan uyuyan yarışmacıya sert çıkış: Saygısızlık! Magazin Banu Parlak'ın iş yerine saldırı! Arkasından 'Daltonlar çetesi' çıktı Magazin Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini bitiren Arzum Onan ilk defa konuştu Magazin Metin Akpınar'ın evlilik dışı 2 kızı varmış! Magazin