Survivor 2023 yarışmacısı Halil İbrahim Göker hakkındaki bilgiler

Halil İbrahim Göker, Survivor 2023 ana kadrosuna girdi. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Halil İbrahim Göker ismini duyurdu. Peki, Halil İbrahim Göker kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Abone ol

Survivor 2023 kadrosuna giren Halil İbrahim Göker'in hayatı merak konusu oldu. Vine videoları ile tanınan Halil İbrahim Göker ismi Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor izleyicileri Halil İbrahim Göker kimdir, kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesaplarını araştırmaya başladı. İşte Halil İbrahim Göker hakkındaki bilgiler...

HALİL İBRAHİM GÖKER KİMDİR?

Halil İbrahim Göker, 15 Ağustos 1992 tarihinde Çorum'da doğdu. 1,79 m boyundaki Halil İbrahim Göker, Dokuz Eylül Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur.

Halil İbrahim Göker, 2013 yılında Vine videoları ile tanınmıştır. YouTube’un yanı sıra TikTok ve Instagram’ı da son derece aktif kullanan Halil İbrahim Göker, eğlence, vlog ve gündem konularıyla ilgili hazırladığı videolarla son zamanların en çok izlenen fenomenleri arasına girmeyi başardı.

Sosyal medya fenomenliğinden oyunculuğa uzanan bir başarı öyküsü olan Halil Göker, yakın arkadaşı Aykut Elmas ile birlikte çektiği videolar sayesinde tanınmıştı.

2015 yılında Sihirbazlık Okulunda Bir Türk ve 2016 yılında Nasıl Yani isimli sinema filmlerinde rol almıştır. Nasıl Yani adlı filmin de senaristliğini üstlenmiştir.

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Halil İbrahim Göker Fenerbahçe’nin tüm maçlarını takip etmektedir.

Halil İbrahim Göker Rol Aldığı Dizi ve Sinema Filmleri

Sihirbazlık Okulunda Bir Türk – 2015
Nasıl Yani (Naci) – 2016
Klavye Delikanlıları (Çiko) – 2017 TV Dizisi
Çakallarla Dans 5 (Çiko) – 2018
Naz Evi (İsmail) – 2021 Sinema Filmi
Olmadı Kaçarız (Serhat) – 2022 Sinema Filmi

Halil İbrahim Göker Şarkıları

Timsah – 2019
Bıkmışım Dünyadan – 2020
Posta – 2020
No Money No Kanka – 2020

Sosyal medya hesapları

22 Temmuz 2014 tarihinde açtığı Youtube kanalı ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan fenomen Göker’in şuan bu platformda 1.48 M abonesi var. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve özgün video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Göker t instagramda ise 1.5M takipçiye ulaştı.

İnstagram Hesabı: https://www.instagram.com/halilibrahimgoker/?hl=tr
Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/c/halilibrahimgoker/about

Survivor 2023 yarışmacısı Chaby Han hakkındaki bilgiler Magazin Survivor 2023 yarışmacısı Elanur hakkındaki bilgiler Magazin Survivor 2023 yarışmacısı Alper Rende kimdir? Magazin Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir? Magazin