Hakan Ural'ın canlı yayındaki çarkı, Röportaj Adam'ın ÇGHB skecini hatırlattı

Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesi için "Onu bir kişiye vermezler" diyen, rejiden uyarı gelince de "Öyleyse 10 tane almak lazım, alalım. Her şeyi de sorgulamayalım" diyen Hakan Ural'ın çark etmesi, akıllara Röportaj Adam olarak bilinen Mahsun Karaca'nın Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'deki skecini getirdi.

Uzun yıllar oyunculuk yaptıktan sonra magazin yorumculuğuna soyunan Hakan Ural Kanal D ekranlarında sunduğu programda büyük bir gafa imza attı. Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesi için "Onu bir kişiye vermezler" diyen Hakan Ural'a rejiden uyarı geldi. Piyangonun Demirören Grubu'nda olduğunun hatırlatılması üzerine sözlerini geri alan Ural, "Öyleyse 10 tane almak lazım, alalım. Her şeyi de sorgulamayalım" dedi.

Ural, bu çarkı sonrası sosyal medyada gündem olurken akıllara Röportaj Adam olarak bilinen Mahsun Karaca'nın Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'deki skeci geldi.

Beşiktaş polisinden “Ciciş Kardeşlerin” evine baskın: Rulo şeklinde para ve kokain bulundu Magazin Dövülen müzisyenin oyuncu ablası "sağlık durumu iyiye gidiyor" 3. Sayfa Hadise'den yürek hoplatan dans! Magazin Hadise'den sütyensiz, külotlu ayna pozları Magazin Ebru Gündeş Kerem Alışık aşkı küllerinden doğar mı! Magazin Eylül, gözyaşları içinde isyan etti | VİDEO Magazin El ele görüntülendiler VİDEO Magazin Torreira ve Devrim Özkan'ın ev halleri Magazin Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Dilan Polat'ın Ferrari aracı dahil bütün araçları çekiliyor Magazin Bilal Hancı Esin Çepni'yi aldattı! Gece kulübünde bir kadınla öpüştüğü anlar kamerada Magazin