Hande Erçel-Hakan Sabancı aşkı ilk kez görüntülendi! İşte o anların videosu

Türkiye'de 2023 yılı magazin gündemi de çok hareketli başladı! Kavgalar, aşklar derken şimdi ki iddia ise Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan geldi. Hande Erçel, Hakan Sabancı ile olan ilişkisini bu zamana kadar yalanlarken aşkın ilk karesi geldi.

İlişkiler konusunda iki hızlı isim bir arada. Daha önce Kerem Bursin ve Kaan Yıldırım'la birlikte olan Hande Erçel bir tarafta. 

Diğer tarafta ise cemiyet hayatının çapkın isimlerinden Hakan Sabancı. 

Çapkınlığıyla gündemden düşmeyen Sabancı ile anılan Erçel bu haberlere kızmış ve "Beni hayal dünyanıza çekmeyin, hayatımda kimse yok" demişti.

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sosyetik çapkın Hakan Sabancı aşkından ilk fotoğraf ortaya çıktı. 

Önceki akşam bir mekanda arkadaşlarının yaş günü partisinde eğlenen çiftin yan yana ilk görüntüsü sosyal medyaya düştü.

Aşkın ilk karesi Gossippasta hesabından paylaşıldı.

Rol arkadaşı  Kerem Bürsin'le ayrılığının ardından Kaan Yıldırım'la kısa bir birliktelik yaşayan Hande Erçel bir süredir Hakan Sabancı ile anılıyordu.

 2 aydır Hande Erçel’le aşk yaşayan  Hakan Sabancı iddialara göre çapkınlık yapmayı da bırakmış.

Taraflardan bundan sonra nasıl bir açıklama gelecek bilinmez. 

Ama ilk fotoğraf ve video geldiği kesin. 

Serenay'dan Mert Ramazan Demir çıkışı Magazin Bircan Bali'den bomba iddia: "Hafsanur Sancaktutan bileklerini keserek intihara kalkıştı!" Sancaktut Magazin Hafsanur Sancaktutan bileklerini kesti mi? Videolu yanıt Magazin Hadise'den sütyensiz, külotlu ayna pozları Magazin Ebru Gündeş Kerem Alışık aşkı küllerinden doğar mı! Magazin Eylül, gözyaşları içinde isyan etti | VİDEO Magazin El ele görüntülendiler VİDEO Magazin Torreira ve Devrim Özkan'ın ev halleri Magazin Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Dilan Polat'ın Ferrari aracı dahil bütün araçları çekiliyor Magazin Bilal Hancı Esin Çepni'yi aldattı! Gece kulübünde bir kadınla öpüştüğü anlar kamerada Magazin