Hadise'den yeni paylaşım: Söz veriyorum 2023 daha güzel olacak VİDEO

Geçtiğimiz günlerde "2023'e adım atıyorum" diye bir paylaşım yapan Hadise, son paylaşımında "Söz veriyorum 2023 daha güzel olacak" ifadelerini kullandı. 2022 yılında evlenip boşanan Hadise, boşandıktan sonra evlenmeden önce olduğu gibi seksi paylaşımlarına geri döndü.

30 Nisan 2022'de Mehmet Dinçerler ile evlenen ve 30 Eylül 2022'de boşanan Hadise Instagram'dan paylaştığı son videoyla kendisi için kötü geçen 2022 yılına veda etti ve 2023 için net bir mesaj verdi. 

Yıl içindeki paylaşımlarından kısa bir derleme yapan şarkıcı paylaşımına "Söz veriyorum 2023 daha güzel olacak" notunu düştü. 

Hakan Ural'ın canlı yayındaki çarkı ÇGHB skecini hatırlattı Magazin Beşiktaş polisinden “Ciciş Kardeşlerin” evine baskın: Rulo şeklinde para ve kokain bulundu Magazin Dövülen müzisyenin oyuncu ablası "sağlık durumu iyiye gidiyor" 3. Sayfa Hadise'den sütyensiz, külotlu ayna pozları Magazin Ebru Gündeş Kerem Alışık aşkı küllerinden doğar mı! Magazin Eylül, gözyaşları içinde isyan etti | VİDEO Magazin El ele görüntülendiler VİDEO Magazin Torreira ve Devrim Özkan'ın ev halleri Magazin Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Dilan Polat'ın Ferrari aracı dahil bütün araçları çekiliyor Magazin Bilal Hancı Esin Çepni'yi aldattı! Gece kulübünde bir kadınla öpüştüğü anlar kamerada Magazin