Hadise'den yürek hoplatan dans: 2023'e adım atıyorum

Hadise Instagram hesabından paylaştığı son videoyla adeta yürek hoplattı. Konserinden seksi figürlerle dans ettiği anları paylaşan Hadise videonun açıklama kısmına ise "2023'e adım atıyorum" yazdı. Hadise'nin seksi şovu kısa sürede yüzbinlerce beğeni ve yorum aldı.

30 Nisan 2022'de Mehmet Dinçerler ile evlenen ve 30 Eylül 2022'de boşanan Hadise Instagram'dan paylaştığı son videoyla kendisi için kötü geçen 2022 yılına veda etti ve 2023 için net bir mesaj verdi. 

Konserlerinde sıklıkla sergilediği seksi dansından kısa bir anı paylaşan başarılı şarkıcı paylaşımına "2023'e adım atıyorum" notunu düştü. 

Karısı oryantal ile karşıladı dondu kaldı Magazin Ünlü manken yatak halini paylaştı: Yemin ederim senin... / VİDEO Magazin Rize'ye Güney Kore'den damat Magazin Hadise'den sütyensiz, külotlu ayna pozları Magazin Ebru Gündeş Kerem Alışık aşkı küllerinden doğar mı! Magazin Eylül, gözyaşları içinde isyan etti | VİDEO Magazin El ele görüntülendiler VİDEO Magazin Torreira ve Devrim Özkan'ın ev halleri Magazin Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Dilan Polat'ın Ferrari aracı dahil bütün araçları çekiliyor Magazin Bilal Hancı Esin Çepni'yi aldattı! Gece kulübünde bir kadınla öpüştüğü anlar kamerada Magazin