Hadise'den İsrail-Hamas paylaşımı: Savaşı durdurun

Ünlü şarkıcı Hadise, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalarla ilgili paylaşım yaptı. Hadise, Gazze'de yaşanan insanlık dramı ile ilgili "savaşı durdurun" sözleriyle barış çağrısı yaptı.

Abone ol

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmaların şiddeti gittikçe artıyor. Saldırılarda 750'si çocuk olmak üzere 2 bin 670 Filistinli yaşamını yitirdi, İsrail'de de can kayıpları 1300'ün üzerinde.

Hemen hemen 2,5 milyon kişinin yaşadığı Gazze'den her gün boğazları düğümleyen görüntüler gelirken ünlülerden de konuya ilişkin paylaşımlar geliyor.

"BEN POLİTİKACI DEĞİLİM"

Son olarak paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hadise'den bir açıklama geldi. "Ben politikacı değilim" diyen Hadise, devamında şunları yazdı:

"Hiçbir çocuğun, hiçbir kadının, hiçbir erkeğin, hiçbir insanın ölmemesi konusunda hepimiz hemfikiriz sanırım.

"SAVAŞI DURDURUN"

Ben politikacı değilim. Ben bir kadınım, kız kardeşim, bir anne babanın kızıyım, sanatçıyım. Ben hiçbir çocuğun, ailenin, insanın acı çekmemesini isteyen bir insanım.

Çocuklarını, ailelerini ve evlerini kaybedenler için dua ediyorum… Savaşı durdurun!"

Dilan Polat'a operasyon mu yapılacak? Gündem CHP skeci gündem oldu! Kılıçdaroğlu aradı ve... Gündem Ünlü oyuncu alkollü bir şekilde kaza yaptı Magazin Cem Yılmaz'dan yaşlı Kuneri... Magazin