Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın 2. Sayfa'da çarpıcı açıklamalarda bulundu: Güzellik salonu açıyorum

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Girişimci yönünün fazla olduğunu söyleyen Aydın, güzellik salonu açacağını duyurdu. Kendisi hakkında yürütülen linç kampanyalarına da yanıt veren Aydın, "Çekemiyorlar. Benim gibi olmak isteyen onlarca insan var" dedi.

Abone ol

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında Müge ve Gülşen'in sorularını yanıtladı. Yepyeni bir girişimde bulunduğunu açıklayan Aydın, "Yakın çevremi güzelleştirmek için butik bir güzellik salonu açıyorum. Hazırlıklar neredeyse tamam. Haftaya açılışımız var" dedi.

"GÜZELLEŞTİRMEYE YAKIN ÇEVREMDEN BAŞLAYACAĞIM"

Buket Aydın, güzellik salonu açacağını, "Yaşlılığa karşı durmak isteyen onlarca insan var. Ben de onlardan biriyim. Bu yüzden bu sektöre girmek istedim. Güzelleştirmeye yakın çevremden başlayacağım" sözleriyle duyurdu.

"YARIN BOTOKS YAPTIRACAKTIM VAZGEÇTİM"

Aydın'ın açıklamalarının ardından bir takipçisinden hemen linç yorumu geldi. Nuray isimli kullanıcı, Aydın'ın güzellik salonu açacağını duyunca, "Buket Aydın, güzellik salonu açacakmış. Ruhsatını almış. Sünnet derisinden kök hücre alacakmış. Dinlemedim. Nasıl kazançlı bir sektörse, güzellik salonu açan açana. Yarın botoks yaptıracaktım yemin ederim vazgeçtim. Yeterli güzelliğim, bana yeter" dedi.

"GELSİN BOTOKSUNU BEN YAPTIRAYIM, HEDİYEM OLSUN"

Bu yorumu canlı yayında cevapsız bırakmayan Aydın, "O hanımefendiye sesleniyorum. Gelsin botoksunu ben yaptırayım, hediyem olsun" dedi.

BUKET AYDIN SÜNNET DERİSİ YAPTIRACAK LİNÇLERİNE HAZIR MI?

Gülşen'in "Buket Aydın sünnet derisi yaptıracak linçlerine hazır mısın?" sorusu üzerine Aydın, "Ben böyle bir şey yaptıracağım demedim ama plazentadan elde edilen kök hücre tedavisi var. TÜBİTAK tarafından geliştirilen bir yöntem. Bunu deneyeceğim. Deneyenlere saygı duyuyorum" dedi.

"DİLAN POLAT'IN YAPTIĞI SHOW"

Müge ile Gülşen'in Dilan ve Engin Polat çiftinin güzellik salonu zincirlerini hatırlatması üzerine "Güzellik işi kazançlı" diyen Aydın, Polat çiftinin gündemden düşmemesi hakkında şunları kaydetti:

"Dilan Polat'ın yaptığı show. Ve bunu da iyi yapıyor, 7 milyon takipçisi var. Sevenleri var. Benim diyen oyuncunun, sanatçının 7 milyon takipçisi yok. Ancak karşılığında da böyle bir duruma geliniyor. Ben onu anlıyorum, linç başladığında sen de paylaşım yapmaya devam ediyorsun fakat bu daha iyi olmuyor. Biraz geri çekilmek gerekiyor. Son iddialar doğru ya da yanlış demek bizim işimiz değil."

KENDİSİ HAKKINDAKİ LİNÇ KAMPANYALARINA CEVAP

Sosyal medyada kendisi hakkında yürütülen linç kampanyalarının sorulması üzerine Aydın, "Pandemiden sonra psikolojik bir çöküntü yaşadı toplum. Sıkıntıdan insanlar birbirine sarmaya başladı. Bu kadar büyük bir linç ve tahammülsüzlük gördünüz mü öncesinde? Dün Kandil kutladım. Altındaki yorumlara bir bakın. 'Niye kandil kutluyorsun?' diyorlar. 'Dinci mi oldun' diyorlar. Kandil kutlayınca 'dinci' mi olunuyor. Çekemeyenler de var. Benim gibi olmak isteyen onlarca insan var" dedi.

BUKET AYDIN'IN ESTETİKLERİ: HERKES GİZLİYOR BEN GİZLEMEM

Estetiklerinin sorulması üzerine ise Aydın, "Çene dolgum var. Bir sendir dudak dolgusu yaptırmıyorum ama yaptıracağım. Herkes gizlemeye çalışıyor ben gizlemem. Son zamanlarda kilo verdim, yüzüm o yüzden zayıfladı. Yüzümü gören çok estetik var sanıyor" şeklinde konuştu.

BUKET AYDIN'IN ROLEX SAATİ

Rolex marka saatinin sık sık gündeme gelmesi üzerine Aydın bu konudaki linçleri de yanıtsız bırakmayarak şunları kaydetti:

"Bu marka saati Türkiye'de takan bir tek ben değilim. Benim sosyo-ekonomik durumum zamanında bunu almaya yetti aldım. Yüzüklerimden vazgeçtim takmıyorum artık. Hiçbir şeyimi satmam, kasaya kaldırdım."

Buket Aydın'dan sosyal medya kullanıcısına jest! Magazin Şampiyonların katıldığı haftada ilk dokunulmazlığı kim kazandı? Magazin Gülşen'den İstiklal Marşı! Magazin Acun'dan görülmemiş hediye Magazin