Gülben Ergen Twitter'dan paylaştığı borsa anketinden sonra uyarıldı! Ünlü şarkıcı gizli reklam mı yapıyor

Şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen'in Twitter hesabından borsayla ilgili anket yapması üzerine Bloomberg sunucusu Süheyla Yılmaz'dan uyardı geldi! Yılmaz, ünlü şarkıcıyı paylaşımından dolayı gizli reklam konusunda uyardı.

Abone ol

Bir yandan konserlerine devam eden Gülben Ergen şarkıcılığının yanı sıra yer aldığı oyunculuk alanında da başarı gösterdi. Ergen, iş dünyasına kurduğu kozmetik markasıyla giriş yaptı.


BORSAYLA İLGİLİ ANKETİ GÜNDEM OLDU
Gülben Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı. Borsayla ilgili bir anket yapan ünlü şarkıcı, Twitter'dan birkaç hisse ismi yazarak "Hangisini risksiz buluyorsunuz?" sorusunu sordu.

AĞRISIZ BAŞINA DERT ALDI
İşinde uzman birçok isim paylaşımın altına yorum yaparken bazı kullanıcılar bu paylaşımı konusunda ünlü şarkıcıyı uyardı. Ergen'in bu paylaşımına Bloomberg sunucusu Süheyla Yılmaz'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Yılmaz, "Aslında sadece fikir alıyor. Masumane yani. Fakat kendisinin "aşırı ünlü" olması hasebiyle; viral/gizli reklam/sermaye piyasaları kanunu/cezai şartlar vs. bir araya geldiğinde ağrımaz başına nasıl bir dert alacağı ile ilgili de fikri olsa güzel olurmuş tabii." ifadelerini kullandı.

Survivor'da kim elenecek? Magazin Ebru Şallı'nın 45. yaş günü Magazin Yeni fotoğraflar geldi Magazin Sinan Sardoğan hakkında intihar iddiası Magazin