Gözaltında fenalaşan Dilan Polat konuştu: "Kısmi felç geçirdim!"

Tahliye kararının ardından yaptıkları partide kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşmesi nedeniyle tepki çeken ve hakkında soruşturma başlatılan Dilan Polat, gözaltına alındıktan sonra yaptığı açıklamada kısmi felç geçirdiğini söyledi. Polat, adliyede yaşadıklarını ve hissettiklerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Abone ol

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında "hayasızca hareket" suçlamasıyla soruşturma başlattı. Soruşturma kararı sonrasında iki kardeş de gözaltına alındı. Geçekleştirdikleri tahliye partisinde dudak dudağa öpüşmeleri sebebiyle sosyal medyada büyük tepki çeken Polat ve Doğu kardeşler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"DÜN ÇOK KÖTÜ BİR GÜNDÜ"

Dilan Polat, gözaltı sürecinden sonra sosyal medya hesabını gizliye aldı ve yaşadıklarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Polat, "Dün çok kötü bir gündü. Tekrar hakim karşısına çıkmak, hele böyle bir sebepten dolayı, benim için son derece utanç vericiydi. O an bir anlık sevgi şeyiyle denk gelmişti. Bir anda apar topar polisler geldi. Nida'nın tekrardan böyle şeyler yaşamış olması beni çok üzüyor" dedi.

ÜÇ KEZ BAYILMIŞ VE KISMİ FELÇ GEÇİRMİŞ

Polat, gözaltı sırasında yaşadığı travmatik anları da anlatarak, "Ben iyi değilim, çok ciddi acı çekiyorum. Ne uyuyabiliyorum ne de bu durumu atlatabiliyorum. Böyle bir şey için adliyede olmak gerçekten çok travmatik" diyerek duygularını paylaştı.

Gözaltı sırasında üç kez bayıldığını ve kısmi felç geçirdiğini belirten Polat, "Herkesten özür diliyorum. Polis görünce çok korkuyorum" ifadelerini kullandı.

Entübe edilen Reha Muhtar ilk kez görüntülendi Magazin Ünlü oyuncunun son hali şaşırtıyor Magazin Dilan Polat 'pes' dedirtti Magazin Giray Altınok isyan etti! Magazin