Görenler şaşırdı: Ünlü şarkıcı Lana Del Rey waffle dükkanında çalışırken görüntülendi

Dünyaca ünlü şarkıcı Lana Del Rey, Alabama'daki bir waffle dükkanında çalışırken görüntülendi. Sosyal medyada viral olan videonun ardından hayranları, "Acaba müziği mi bıraktı" sorusunu sormaya başladı.

Abone ol

38 yaşındaki ABD'li pop sanatçısı Lana Del Rey geçtiğimiz günlerde İngiltere Birmingham'daki bir manikür salonundaki hayranıyla samimi bir poz vermişti. Kısa bir süre sonra da sürpriz bir şekilde Alabama'daki bir waffle dükkanında çalışırken görüntülendi.

Üniforması ve yaka kartıyla kahve hazırlarken kameralara takılan ünlü sanatçı, hayranının şaşkın bakışları altında keyifle işine devam etti.

MÜZİĞİ BIRAKTI MI?

Karina Cisneros Juarez adlı bir Alabama sakini, bu özel anı Facebook'ta paylaşarak Lana Del Rey ile tanışma deneyimini ve birlikte çektikleri selfieyi paylaştı.

Lana Del Rey'in Alabama'da müzikle ilgilenmediği ve ünlü kayıt mekanları FAME Studios ve Muscle Shoals Sound'a son zamanlarda uğramadığı yerel haberlerde yer aldı. Bu durum, sanatçının belki de sıradan hayatın içinde günlük işlerde bulunarak zaman geçirdiğini ve kendini mütevazı bir şekilde gösterdiğini ortaya koyuyor.

Herkesin dilinde! Ali Cabbar çalıntı mı? Magazin 'Torunun olayım' dedirten görüntüler! Kobra Murat altın yağdırdı Magazin Demet Özdemir'den peruklu poz! Magazin "Çarşafın değiyor tiksiniyorum" sözlerine Bergüzar Korel'den tepki Magazin