Geçirdiği enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alındığı öğrenilen Madonna'dan sevindirici haber geldi! Ünlü isim hastaneden taburcu oldu

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, geçirdiği ciddi bakteriyel enfeksiyon nedeniyle kaldırıldığı hastaneden taburcu oldu. 64 yaşındaki ünlü ismin 15 Temmuz'da başlayacak olan Kanada’nın Vancouver şehrinde başlayacak ve 30 Ocak 2024’e kadar sürecek olan özel dünya turnesi geçirdiği rahatsızlık nedeniyle iptal edilmişti.

Abone ol

15 Temmuz'da başlayacak olan Kanada’nın Vancouver şehrinde başlayacak ve 30 Ocak 2024’e kadar sürecek olan özel dünya turnesi öncesinde evinde bir anda fenalaşarak hastaneye kaldırılan dünyaca ünlü isim Madonna'nın çok ağır bir bakteriyel enfeksiyon geçirdiği ve 24 Haziran’da yoğun bakıma alınarak entübe edildiği açıklanmıştı.

Ünlü ismin menajeri Guy Oseary, ölümden döndüğü öğrenilen 64 yaşındaki Madonna'nın dünya turnesinin ertelendiğini ve sanatçının sağlık durumuna odaklanıldığını aktarmıştı.

SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

Geçirdiği ağır enfeksiyon nedeniyle hastanede yoğun bakıma kaldırılan sanatçının taburcu edildiği öğrenildi.

Yenişehirlioğlu: Teşkilatımla bayramlaşmama hiçbir şey engel olamaz Siyaset Afra Saraçoğlu uçağa alınmadı Magazin Güzeli görünce şarkıya devam edemedi Magazin Bihter Yöreoğlu için hayır lokması Magazin