Gain'de yayınlanacak olan Şahsiyet dizisinin galasına damga vuran an! Haluk Bilginer gönlünce dans etti

2. sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Şahsiyet dizisin dün akşam yapılan galasına başrol Haluk Bilginer'in dansı damga vurdu. Usta oyuncu, 'senden daha güzel' şarkısıyla kurtlarını dökerken dans videosuna yansıyan sempatik hallerine sosyal medyada beğeni yağdı. Birçok kullanıcı ise aynı yorumu yaptı. İşte Bilginer'in dansı ve gelen yorumlar...

Abone ol

Başrollerini Haluk Bilginer ile Cansu Dere'nin üstlendiği, Hakan Günday'ın yazdığı Onur Saylak'ın ise yönetmenliğini yaptığı Şahsiyet dizisi 2. sezonu için geri sayım başladı.

Muhteşem oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin 2. sezon galası dün gece gerçekleşti.

Dizide 'Agah Beyoğlu'na hayat veren başrol Haluk Bilginer gala gecesine sempatik tavırlarıyla damga vurdu.

Şu sırlar Angelina Jolie ile bir Hollywood filmi olan “Maria”nın çekimleri için yoğun mesai yapan Bilginer, gala gecesinde gönlünce eğlendi.

Beğeniyle takip edilen 'Şahsiyet'in başarısını kutlayan usta oyuncu, Duman grubunun 'senden daha güzel' şarkısıyla dans etti.

Bilginer'in o anlara ait videosuna beğeni yağdı. Sosyal medya kullanıcıları Bilginer'e övgü dolu yorumlar yaptı:

CANSU DERE'NİN MİMİKLERİ DE DİKKATLERDEN KAÇMADI

Öte yandan galada Cansu Dere'nin herkesten uzak durması ve mimikleri herkesi şaşkına çevirdi.

Dilan Polat dedikodusu o şehri karıştırdı! Duyan soluğu kuyumcuda aldı Magazin Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı yakalandığı hastalığı açıkladı Magazin Yılmaz Güney'in hapisten kaçışı film olacak Magazin Esin Çepni, Bilal Hancı'dan boşandı! Magazin