Fenerbahçe'nin yeni sponsoru olmuşlardı: Dilan Polat'a Ali Koç şoku

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Dilan Polat hakkında şok bir bilgi verildi. İsmi kara para aklama iddialarına karışan Polat'ın, Fenerbahçe ile olan sponsorluğu konusunda başkan Ali Koç'tan iptal edilme talimatı geldiği belirtildi.

Abone ol

Son dönemlerde Türkiye'nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Dilan Polat ve eşi Engin Polat gündemden düşmüyor. İkili yeniden sosyal medyada trend oldu.

KARA PARA AKLAMA İDDİASI

Haklarında çıkan kara para aklama iddiaları günlerdir konuşulan Dilan Polat ve eşi Engin Polat bu iddiaları sosyal medya hesaplarından yalanlamışlardı.

Dilan Polat katıldığı bir televizyon programında gelir kaynaklarını ve yüzlerce şubesi olduğunu dile getirerek bu iddiaları yalanladı.

"ÜLKESİNE DÖVİZ SOKANLARIZ"

Dilan Polat, kara para aklama iddialarına "Ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet" diyerek yanıt vermişti.

SPONSORLUK İPTALİ

Dilan Polat ve eşi geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin Kadın Voleybol takımına sponsor olarak gündeme gelmişti.

Ali Koç'un, Dilan Polat ve Engin Polat’ın sponsorluklarının iptal edilmesi için talimat verdiği iddia ediliyor.

İddiaya göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Polat ailesi hakkında çıkan haberlerden rahatsız olduğu ve sponsorluğun iptali için gerekli işlemlerin yapılması için talimat verdiği belirtildi.

Altın Portakal Film Festivali'ndeki görevinden istifa etti Magazin Kanserle mücadele eden Tanyeli acı haberi duyurdu! Magazin Dilan Polat Instagram hesabını kapattı! Magazin Eşinin ölümüyle yıllardır yas tutan Özgü Namal'dan yeni aşk bombası Magazin