Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Oyunculuğu, samimiyeti ve içtenliğiyle hepimizin yüreğinde taht kuran Ezgi Mola geçtiğimiz aylarda sevgilisi Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Gündeme bomba gibi düşen nikahın ardından Ezgi Mola'dan hamilelik müjdesi gelmişti. Şimdi de ünlü oyuncunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Abone ol

Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye rolüyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Ezgi Mola, geçtiğimiz aylarda evlenmiş ve ardından da hamile olduğunu açıklamıştı.

Ünlü çift, arkadaşları Enis Arıkan'ın sürpriziyle bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Kullanıcılardan 'Acaba Safiye mi Naci mi?' yorumları geldi.

SÜRPRİZ CİNSİYET PARTİSİ

Alice Müzikali'nin de final yapmasıyla birlikte yaz tatilini Alaçatı'da geçiren Ezgi Mola'ya yakın arkadaşı Enis Arıkan'dan sürpriz cinsiyet partisi geldi.

ERKEK BEBEKLERİ OLACAK

Birçok ünlü ismin de davet edildiği partide ünlü çift bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Partiye katılan isimler arasında Eser - Berfu Yenenler çifti de yer aldı.

Arkadaşlarının geri sayımı sonunda ellerindeki tüpü patlatan çiftin erkek bebeği olacak.

Sertar Ortaç'ın tabutu çalındı Magazin Geniş Aile'nin Cevahir'i Ufuk Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu? Magazin Simge Sağın sahnede minik hayranının yoğun ilgisiyle karşılaştı Magazin