Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef şampiyonu Esra Tokelli evli mi, kaç çocuğu var, restoranı nerede?

MasterChef Türkiye AllStar'da şampiyon Esra Tokelli oldu. Daha önce 2020 sezonunda yarışan Esra Tokelli, güçlü rakipleri arasından sıyrılıp MasterChef'in AllStar'ı olmayı başardı. Ev hanımı olması, herhangi bir aşçılık eğitimi olmaması ile dikkatleri üzerine çeken Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında, nereli merak ediliyor. Peki, Esra Tokelli evli mi, kaç çocuğu var, restoranı nerede?

Abone ol

Esra Tokelli, MasterChef Türkiye AllStar şampiyonu oldu. Katıldığı sezonda da adından çokça söz ettiren, yarışmaya damgasını vuran başarılı isim, MasterChef'in AllStar'ı oldu. Ev hanımı olan, sosyal medya üzerinden siparişler ile iş hayatına giren yarışmacıya dair bilgiler merak ediliyor. Peki, Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, kaç çocuğu var, restoranı nerede?

ESRA TOKELLİ KİMDİR?

Esra Tokelli, 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2020 sezonunda yarışan Masterchef Esra, daha önce de Seda Sayan’ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz programına katılmıştır.

Herhangi bir yemek kursu ya da eğitimine katılmayan Esra Tokelli, küçük yaşlardan itibaren yemek yapmayı çok sevdiğini, yemeklerinin güzel olmasını işini severek yapmasına bağlamıştır.

Esra Tokelli, aşçılık kariyerine, Hürremin Mutfağı isimli sosyal medya sayfasından ev yapımı yemek ve tatlı siparişi alarak başlamıştır.

Aslen Balıkesir’li olan Esra Tokelli’nin evli olup olmadığına dair bir bilgi bulunmamakla birlikte, eşinden boşanmış olduğu bilinmektedir. Esra Tokelli’nin Erhan isminde 24 yaşında bir oğlu vardır.

MasterChef AllStar'ı kim oldu? MasterChef'te kim şampiyon oldu Esra mı, Tahsin mi? Magazin Masterchef şampiyonu belli oldu Magazin Gökhan Özoğuz kızı Ayşe ile kamera karşısına geçecek Magazin Şeyma Dominik'e gitti! Ayça Çağla Altunkaya bakın ne yaptı Magazin