Esra Erol'a damga vuran yasak aşkın DNA sonucu adliyede son buldu! Sevgiliyle eski eş birbirine girdi

Esra Erol'da 13 yıllık eşini aldatan ve yasak aşktan ikiz bebek sahibi olduğunu sanan adam bebeklerden yalnızca birinin babası olduğunu öğrenmişti. Veysel Yurulmaz eşi Betül'den dün görülen davayla boşanırken adliye önünde kavga çıktı. İkiz bebeklerin annesi Özge, Betül'e su şişesi fırlatıp küfürler savurdu. İşte an be an yaşananlar...

Abone ol

Türkiye haftalardır Betül Yurulmaz isimli kadının eşi Veysel Yurulmaz ile yılan hikayesine dönen aldatma olayını konuşuyor.

Veysel Yurulmaz, 3 yıl önce Batman’dan İstanbul’a çalışmak için gelmiş ve bir süre sonra ise Özge isimli kadından ikiz bebekleri olduğu öğrenilmişti. Taraflar günlerce Esra Erol’da programında yüzleşti.

ALDATTIĞI KADINDAN İKİZ ÇOCUĞU OLDU EŞİNDEN BOŞANMAK İSTEDİ

Veysel, ikizlerinin annesi Özge ile olan ilişkisine sahip çıkarak, 13 yıllık eşi Betül’den boşanmak istediğini açıkladı. Betül’ün ise boşanmak için tek bir şartı vardı. O da ikiz bebeklere DNA testi yapılmasıydı.

VEYSEL İKİZLERDEN YALNIZCA BİRİNİN BABASI ÇIKTI

İkiz bebeklerini “Bu işin içine sokmak istemiyorum” diyen Özge, ilk önce DNA testini reddetse de sevgilisi Veysel’in Betül’den boşanması için ikiz bebeklere DNA yapılmasını kabul etti. Veysel ve ikiz bebekler arasında yapılan DNA testi sonucunda, Veysel ikizlerden yalnızca birinin babası çıktı. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olay izleyenleri de şaşkına çevirdi.

"HEP BERABER KISA SÜRELİ BİR BEYİN YANMASI YAŞADIK"

Esra Erol olay karşısında yaşadığı şaşkınlığı, "Gerçekten de hem yayıncılık hayatımda hem de yayın öncesinde çok hem gergin hissettiğim, şoka uğradığım günlerden biriydi. Bu sık karşılaşılan bir durum değil. İkizler için bir DNA testi yapılıyor. Biz programda da daha önce defalarca ikizler ve çocuklarla ilgili DNA testi yaptık. Bu DNA testinin sonucunda, genetik merkezinin vermiş olduğu veri ve bilgi, Veysel isimli kişinin çocuklardan birinin babası, diğerinin de babası olmadığı yönünde. Kısa süreli bir beyin yanması hep beraber yaşadık. Tahmini olasılıkları hep beraber düşündük. Bundan sonrası artık Özge ve Veysel'i bağlayan bir süreç" sözleriyle ifade ederken Betül ve Veysel çifti resmi olarak boşandı.

BOŞANMA SONRASI ADLİYEDE KAVGA

Çiftin resmen boşandığı bugünkü programda ortaya çıktı. Betül, "İyi ki boşandım" diyerek adliyede Özge ile yaşadığı tartışmayı anlattı.

KAVGA EKRANLARA GELDİ

Esra Erol da tarafların adliyede yaşadığı tartışmayı ekranlara getirdi. Küçükçekmece Adliyesi'nde çıkan olayda, mikrofon uzatılan Veysel "Nereye gideceğimi bilmiyorum. Belli değil nereye gideceğim" şeklinde konuştu.

"GEÇ OLMADAN HER ŞEY ORTAYA ÇIKIYOR"

Veysel Özge'ye bu durumu sorduğunda aldığı yanıtla ilgili ise "Sordum, inkar ediyor, böyle bir şey olamaz diyor" dedi. Veysel'in adliyedeki "Geç olmadan her şey ortaya çıkıyor demek ki" sözleri de dikkat çekti.

"YUVA YIKANIN SONU BÖYLE OLUR"

Özge'nin de adliyeye geldiği olayda, Betül'ün Özge'ye doğru "Veysel de kuş oldu gitti. Yuva yıkanın sonu böyle olur. Diğer çocuk kimin Özge Hanım" diye bağırdığı duyurdu.

SU ŞİŞESİ FIRLATTI, KÜFÜRLER YAĞDIRDI

İkilinin arasında demir parmaklıkların olduğu tartışmada Özge'nin Betül'ün kafasına su şişesi fırlattığı da görüldü. Bunun üzerine kavga daha da alevlendi. Betül ve Özge'nin kavgasını çevredekiler ve güvenlik güçleri güçlükle ayırdı.

BETÜL'E YARDIM YAĞDI

Öte yandan programda telefonla bağlanan bazı izleyiciler, Betül'e yardım etmek istediklerini söyleyerek yardımda bulunacaklarını açıkladı.

Sagopa Kajmer'in başı dertte! "Vergi kaçırıyorsun" Magazin MasterChef'in en olaylı gecesinde dokunulmazlığı kim kazandı? Magazin Devrim Özkan'dan Lucas Torreira itirafı Magazin Esra Erol'da şoke eden olay! Adam ikiz bebeklerden birinin babası çıktı Magazin