Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla yargılanan oyuncu Ozan Güven ekranlara geri dönüyor

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla yargılanan ve bu sebeple uzun bir süre oyunculuğa ara veren Ozan Güven yeni bir projeye imza attı. 3 yıl aradan sonra ekranlara dönecek olan Güven, 'Taş, Kağıt, Makas' dizisi için anlaştı. İşte Ozan Güven'in dava süreci ve yeni dizisinde alacağı rolün ayrıntıları...

Abone ol

Oyuncu Ozan Güven eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği gerekçesiyle uzun süredir yargılanıyor.

Bu süreçte setlerden uzak duran, yakın dostu Cem Yılmaz'ın da görüntü vermekten kaçındığı haberleri ile gündeme gelen, hatta Cem Yılmaz'ın son filmi 'Do Not Disturb: Ayzek ile Bir Gece'de de yer almayan Ozan Güven 2024'te setlere geri dönüyor.

“TAŞ, KAĞIT, MAKAS” DİZİSİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR

Son olarak Babil dizisinde seyirci karşısına çıkan Ozan Güven, Birsen Altuntaş'ın haberine göre üç yıl aradan sonra Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi “Taş, Kağıt, Makas”ta yer alacak.

Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği, Uğraş Güneş’in yazdığı dizi bu hafta sete çıkacak.

KORE DİZİSİNDEN UYARLANDI

Kore yapımı 'Remember: War Of The Son’dan uyarlanan dizide hipertimestik sendromu (Hiçbir şeyi unutmama) olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukat olan Umut Tanrkulu adlı gencin hikâyesi anlatılıyor.

Ozan Güven dizide “Harun Yakar” karakterine hayat verecek.

OZAN GÜVEN VE DENİZ BULUTSUZ ARASINDAKİ ŞİDDET DAVASI

Oyuncu Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla yargılanıyor. Davanın son duruşmasında, Bulutsuz'un avukatı yüzündeki morlukların fotoğraflarının gerçekliğini ispatlamak için bilirkişi raporu istedi. Ancak, Güven'in avukatı bu talebi reddetti. Mahkeme, delillerin tamamlanması için taraflara süre vererek duruşmayı erteledi. Ozan Güven, 3 yıl 9 ay ile 13 yıl 6 ay arasında hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Deniz Bulutsuz da Ozan Güven'e karşı dava açmış ve basit yaralama suçundan 4 ay ile 1 yıl arasında hapis cezası talep etmişti.

FOTOĞRAFLARIN GERÇEKLİĞİ TARTIŞMASI

Deniz Bulutsuz'un avukatı, müvekkilinin yüzündeki morlukların fotoğraflarının gerçekliğini ispatlamak için bilirkişi raporu istedi. Ancak, Ozan Güven'in avukatı fotoğrafların sahte olduğunu iddia ederek, bu talebi reddetti. Mahkeme, delillerin tamamlanması için taraflara süre vererek, duruşmayı erteledi.

MAHKEMENİN KARARI VE BEKLENEN RAPORLAR

Mahkeme heyeti, Bulutsuz'un uğradığı psikolojik şiddete ve yüzünde sabit iz kalıp kalmadığına ilişkin raporun dönüşünün beklenmesine karar verdi. Ayrıca, fotoğrafların gerçek olup olmadığı yönünden bir rapor alınmasına yer olmadığına da hükmetti.

Bu dava, Türkiye'nin gündemini oldukça meşgul ediyor ve her iki tarafın da avukatları, iddialarını ve savunmalarını sıkı bir şekilde yürütüyorlar. Özellikle fotoğrafların gerçekliği konusunda yaşanan tartışmalar, davanın seyrini etkileyebilecek önemli bir detay. Mahkeme süreci devam ederken, tarafların avukatları arasındaki bu mücadele, davanın sonucunu belirleyecek gibi görünüyor.

Emre Karayel’in acı günü Magazin MasterChef AllStar çeyrek finali ne zaman? MasterChef AllStar dördüncüsü kim olacak? Magazin Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Seda Aktuğlu kimdir? Magazin Survivor açılışını zıplayan arabayla yaptı Magazin