Eski futbolcu Sercan Yıldırım ve eşi Nihal Yönel'den şok karar: Boşanıyorlar

Futbolculuk kariyerinden sonra katıldığı Survivor yarışmasıyla adından söz ettiren eski oyuncu Sercan Yıldırım, 2 yıllık eşi Nihan Yönel ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Yıldırım, fikir ayrılıklarını çözüme kavuşturamadıklarını belirterek, kararlarına saygı duyulması gerektiğini belirtti.

Abone ol

Bursaspor ve Galatasaray başta olmak üzere önemli kulüplerde top koşturduktan sonra katıldığı Survivor yarışmasında adından söz ettiren eski milli oyuncu Sercan Yıldırım, iki yıl önce Nihan Yönel ile dünya evine girmişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık romantik görüntüler paylaşan çiftten kötü haber geldi.

Sercan Yıldırım'ın Survivor kariyeri 

ŞOKE EDEN HABER

Yıldırım, 2 sene önce yoga eğitmeni olan Nihan Yönel ile dünya evine girmişti. Sosyal medyadan sürekli mutlu pozlarını paylaşan çift, bu sefer ayrılık kararlarını yine bu mecradan duyurdu.

Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel'in evlilik pozu

"SAYGI ÇERÇEVESİYLE AYRILDIK"

Haberi sosyal medya hesabında paylaşan Sercan Yıldırım, "Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak saygı çerçevesi içinde ayrılmış bulunmaktayız. Konu ile alakalı hassasiyetinizi diler, kararımıza ve gizliliğimize saygı göstermenizi rica ederim..." ifadelerine yer verdi.

Yıldırım'ın açıklaması
Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Magazin Beyazıt Öztürk müjdeyi verdi! Magazin Eda Ece bu kez de düğün davetiyesi ile gündem oldu Magazin MasterChef Rıfat kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin