Survivor 2023 yarışmacısı Elanur hakkındaki bilgiler

Elanur Pat, Survivor 2023 kadrosuna girecek. Heyecanla beklenen yarışmada boy gösterecek YouTuber, Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Peki, Elanur Pat kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte Elanur Pat hakkındaki bilgiler...

Abone ol

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor yarışmacısı olarak Elanur Pat'ı açıkladı. Instagram'da bir milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni Elanur, Survivor hayranlarının merak konusu oldu. İşte Elanur Pat yaşı, mesleği, sosyal medya hesapları...

ELANUR PAT KİMDİR?

Elanur, 30 Aralık 2000'de Ordu'da doğdu. 1,69 m boyundaki Elanur Pat, bilgisayar mühendisliği mezunu. Elanur Pat Twitch yayınları ile tanınmıştır.

Sosyal medya da RunalexX kullanıcı adı ile tanınan güzel isim, Tatlı mı Cringe mi (Bela) klibi ile trend olmayı başarmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

21 Ağustos 2019 tarihinde Youtube video sitesinde yayınlanan klip 20 milyon civarında izlenme rekoruna ulaşmıştır.

19 Kasım 2018 tarihinde yayın hayatına başlayan Elanur Pat arkadaşları ile sabahlara kadar oyunlar oynadığını, arkadaşlarının desteği ile de yayın yapmaya karar verdiğini dile getirmiştir. İlk oynadığı oyunlar Counter Strike 1.6 ve GTA San Andreas. Oyunlara ilgisi erkek kardeşi sayesinde başlamıştır.

Elanur Pat, ayrıca 2019 yılının Ağustos ayında YouTube kanalında yayınladığı Bela isimli tekli şarkısıyla müzik kariyerine adım atmıştır.

Ünlü sosyal medya fenomeni Elanur Pat, 2019 yılında Netflix platformu üzerinden yayınlanan ve Orkun Işıtmak’ın sunuculuğunu üstlendiği, Mendebur Lemur‘un da katıldığı Exatlon Challenge isimli yarışmaya katılmıştır.

ELANUR PAT SOSYAL MEDYA HESAPLARI

İnstragram – https://instagram.com/elanur
Twitch – https://www.twitch.tv/elanur
YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCafuajJI29f503YlTzs5B5w
Twitter – https://twitter.com/elanurtw

Survivor 2023 yarışmacısı Alper Rende kimdir? Magazin Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir? Magazin Süheyl Uygur kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Burçin Orhon kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin