Ece Taşer kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Fenomen Ece Taşer neden gündem oldu?

Ece Taşer, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor. Daha önce neden sutyen giymediği açıklaması ile adından bahsettiren Ece Taşer, bu sefer kocasıyla ilgili yaptığı paylaşım sonrasında linçe uğradı. Peki, Ece Taşer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abone ol

Ece Taşer, kocası olmadan tatile gittiğini anlatan bir video yayınlandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrasında gelen yorumlar karşısında fenomen isim, hesabını kapatmak zorunda kaldı. Peki, Ece Taşer kimdir, kaç yaşında, nereli?

ECE TAŞER KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olan Ece Taşer, Tiktok, Instagram ve Youtube platformlarına içerik üreten sosyal medya fenomeni. 24 yaşında evlenen Taşer, 29 yaşında ve 5 yıldır evli.

Eşi Ali evlendiği sırada polis idi. Sonrasında mesleğini bırakan kocası ile birlikte Muğla Köyceğiz'e yerleştiler. Çiftin paylaşımları ise sosyal medyada dikkat çekti.

Sosyal medya adresinden ecemtaser instagram adresidir ve kısa sürede 187 bin kişi tarafından takip edildi.

NEDEN GÜNDEM OLDU?

Ece Taşer, kocası olmadan arkadaşlarıyla birlikte tatil gittiğini bir video ile paylaştı. Bu paylaşım sonrasında eleştirilen, Ece Taşer çileden çıktı. Dönüşte yaptırdığı bir test sonrasında yapılan eleştirilerin dozajı artınca Ece Taşer hesabını kapatmak zorunda kaldı.

Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı polemiğinde yeni perde! Servetini açıklayıp... Magazin Nihat Doğan'a hapis şoku! Sevim Alan sosyal medyadan böyle duyurdu Magazin Çağla Şıkel'den ayrılan Nail Gönenli kimdir, ne iş yapıyor? Magazin MasterChef'te ilk şef ceketini giyen isim belli oldu! Magazin