Dün akşam yayınlanan Yalı Çapkını dizisi neden erken bitti? Sahneler kesildi...

Dün akşam Star TV ekranlarında yeni bölümü yayınlanan, başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı ve Beril Pozam gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını dizisi 124 dakika sürdü. Yalı Çapkını dizisi neden erken bitti? İşte detaylar...

Abone ol

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı ve Beril Pozam gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını dizisi dün akşam 39. bölümüyle Star TV ekranlarında yayınlandı.

Büyük bir ilgiyle izlenen dizinin son bölümünün normal saatinden daha erken bitmesi izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Dizinin işlerinden dolayı Türkiye'de olmayan Mert Ramazan Demir'in sahnelerinin kısa kesilmesinden dolayı erken bittiği öğrenildi.

SAHNELER KESİLDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yalı Çapkını dizisinin bu akşam ekrana gelen bölümü geçen haftalara göre daha kısa sürdü.

DERGİ ÇEKİMİ İÇİM YURT DIŞINA GİTTİ

Fenomen dizinin daha sonraki hafta şehir dışında yapılacak çekimleri ve Ferit'e hayat veren Mert Ramazan Demir'in ünlü bir markanın iş birliğiyle yapılan dergi çekimi için Paris'e gitme programı nedeniyle birkaç sahnenin kısa tutulduğu öne sürüldü.

Bu durum seyircilerden tepki çekerken fragmanda yer alan ancak yayınlanmayan sahneler sonraki bölümde yayınlanacak.

Dizinin erken bitmesi tepki gösteren bazı seyirciler ise "Gelen linçlerden dolayı bazı sahneler kesildi sanırım" yorumunu yaptı.

29 Eylül MasterChef AllStar'da 100 bin lira ödül kimin oldu? Magazin Dilan Polat'a Koç darbesi Magazin Altın Portakal Film Festivali'ndeki görevinden istifa etti Magazin Kanserle mücadele eden Tanyeli acı haberi duyurdu! Magazin