Bülent Ersoy Barbie akımına son noktayı koydu! Sahneye pembeler içinde çıktı

Barbie filminin vizyona girmesiyle tüm dünyayı bir Barbie akımı aldı gidiyor. Türkiye'de de sosyal medyadaki içerik üreticileri hem filmin reklamını yapmak için hem de akıma katılmak için kelimenin tam manasıyla pembe boyanıyorlar. Türkiye'nin Diva'sı Bülent Ersoy da Barbie akımına katıldı ve adeta Bülent Ersoy, Barbie akımına son noktayı koydu.

Abone ol

Sesi yanında sahnede giydiği gösterişli kıyafetleriyle adından her zaman söz ettiren Bülent Ersoy, son konserinde de kıyafet seçimiyle damga vurdu. 

BARBIE AKIMINA SON NOKTAYI KOYDU

Diva Bülent Ersoy, son konserine baştan aşağı pembeler içinde çıktı. Ersoy'un bu fotoğrafını görenler ise "Bülent Ersoy, Barbie akımına son noktayı koydu" yorumunu yaptı.

Bülent Ersoy, pembeler içinde

"BARBIE AKIMINI İLK UYGULAYAN BENİM"

Ersoy, geçtiğimiz günlerde de 2021 yılında giydiği pembe kıyafetli bir fotoğrafı paylaşmıştı.

Bülent Ersoy'un Barbie çıkışı

Barbie akımını kendisinin başlattığını söyleyen Ersoy "Her zamanki gibi modanın önünde ve modanın öncüsüyüm. 2021 ve Barbie akımını ilk uygulayan bendenizim" demişti.

Bülent Ersoy, son konserine adeta Barbie gibi çıktı
Gazeteci Tayyar Işıksaçan'dan sosyal medyada linç kültürüne tepki Magazin Efsane geri dönüyor! Magazin Masumiyet Ela kimdir, kaç yaşında? Ela'yı oynayan İlayda Alişan kimdir? Magazin Dilek Taşı oyuncuları kimler, konusu nedir, ne zaman başlayacak? Magazin