Dilan ve Engin Polat çifti, sağlık muayenesi sebebiyle hastaneye götürüldü

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çifti, beraberinde bulunan şüphelilerle birlikte sağlık muayenesi sebebiyle hastaneye götürüldü. Zanlılar 23.40 itibariyle tekrardan emniyete getirildi.

Abone ol

Dün gece düzenlenen operasyonda, vergi kaçırma iddiasıyla gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çifti, saat 23.00'te sağlık muayenesi sebebiyle hastaneye götürüldü.

Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla bir süreden beri ülke gündemini meşgul eden Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile 17 şüpheli gece saatlerinde gözaltına alınmış ve İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesinde sorguya alınmıştı.

Yürütülen soruşturma çerçevesinde İstanbul merkezli 6 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan Polat çift ve beraberindekiler, işlemlerinin sürdüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'nden çıkarılarak rutin uygulama olan sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Zanlılar saat 23.00’te gittikleri sağlık kontrolünden 23.40’ta tekrar emniyete getirildi.

"CİLDİME İYİ GELMİYOR"

Polat çiftinin emniyetteki işlemleri sürerken, Dilan Polat'ın polisten cildi için vitamin istediği öğrenildi. Polise, 'Kullanmam gereken ilaçlar var' diyen Dilan Polat'a hangi ilaçlara ihtiyacı olduğu soruldu. Bunun üzerine Dilan Polat'ın, "Burası cildime iyi gelmiyor, vitaminleri almam lazım" dediği öğrenildi.

Dilan Polat'ın soruşturma başladıktan sonra çektiği video gündem oldu Magazin Dilan Polat'tan Aile dizisine cevap! Magazin Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı Gündem Ünlü çift aşklarını ilan etti Magazin