Dilan Polat şaşalı hayatıyla yine gündemde! Kocası bu defa da dolarlı çiçek yolladı

Sosyal medya hesabı üzerinden sürekli kocasının hazırladığı lüks ve gösterişleri sürprizleri paylaşan fenomen Dilan Polat, son olarak dolarlardan yapılmış çiçek ve pırlantasını takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa süre içerisinde gündeme oturan Polat için "Bu yaptığı görgüsüzlük" yorumları peş peşe geldi.

Pek çok güzellik merkezi bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kocasının kendisine yaptığı pahalı jestlerle sürekli sosyal medyada gündem oluyor.

Daha önce kocasının kendisine aldığı lüks arabaları, açtığı mücevher mağazasını ve evi güllerle donattığı pek çok video paylaşan Polat, son olarak hediye gelen dolardan ve pırlantadan oluşan hediyesini takipçilerinin beğenisine sundu.

Survivor tanıtım 2023 Magazin Eşinin gönderdiği 'dolar buketi' gündem oldu Magazin Hadise'nin dans videosu sosyal medyayı ikiye böldü Magazin Hadise'den sütyensiz, külotlu ayna pozları Magazin Ebru Gündeş Kerem Alışık aşkı küllerinden doğar mı! Magazin Eylül, gözyaşları içinde isyan etti | VİDEO Magazin El ele görüntülendiler VİDEO Magazin Torreira ve Devrim Özkan'ın ev halleri Magazin Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Dilan Polat'ın Ferrari aracı dahil bütün araçları çekiliyor Magazin Bilal Hancı Esin Çepni'yi aldattı! Gece kulübünde bir kadınla öpüştüğü anlar kamerada Magazin