Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı eski sevgilisi Thor Saevarsson arasında kriz

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı reklam yönetmeni eski sevgilisi Thor Saevarsson ile yoğun bir aşk yaşamıştı. Öyle ki ikili önümüzdeki yaz nikah masasına oturmanın planlarını yapıyordu. Fakat ünlü çift bir anda ayrılık kararı aldı. Şu sıralar ikili arasında dövme krizi yaşanıyor.

Abone ol

Thor Saevarsson, geçtiğimiz yıl aralık ayında Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Deniz, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Hayranları ise oyuncunun tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı.

BİRLİKTE YAŞADIKLARI EVDEN TAŞINDI

Deniz, önümüzdeki yaz evlenmeye hazırlandığı İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson’dan ayrılma kararı aldı. Oyuncunun, sevgilisinin kıskançlığı nedeniyle nişanı attığı ortaya çıktı. Saevarsson’un da Deniz’le birlikte yaşadığı evden ayrıldığı öğrenildi.

SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR EĞLENDİ

Birbirlerini sosyal medyadan da silen çiftten Saevarsson, geçtiğimiz haftalarda Kuruçeşme'deki bir mekanda iki kız ve iki erkek arkadaşıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenirken yakalanmıştı.

GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Kuruçeşme'de görüntülenmesinin ardından Cihangir'de bir mekanda kız arkadaşı ile mekan kapısı önünde takılan Thor fotoğraflarının çekildiğini fark edince arkadaşının, yanında bulunan kız arkadaşının önünü kapatmasını ve görüntü alınmasını engellemesini istemişti. 

Ezgi Mola: Anlayışla karşıladım tacize dönüştü Magazin Gay koca isyanı! Magazin Kansere yakalanmıştı Magazin 3 aylık oğlunu okula yazdırdı Magazin