Deniz Akkaya: Atatürkçüyüm diye CHP’li olmak zorunda değilim

Deniz Akkaya konuk olduğu programdaki konuşmasıyla oldukça dikkat çekti. CHP'li bir aileden geldiğini söyleye Deniz Akkaya kendisinin 'Atatürkçü' olduğunu belirterek ikisinin arasındaki farkı açıkladı ve isyan etti. LGBT sapkınlığına karşı olduğunu da vurgu yapan Deniz Akkaya'nın açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Deniz Akkaya'nın "Atatürkçüyüm diye CHP'li olmak zorunda değilim..." çok konuşuldu. İşte Deniz Akkaya'nın o itirafları...

Esra Elönü moderatörlüğündeki Arafta Sorular programına katılan ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya sert söylemleriyle CHP ve LGBT sapkınlığına verdi veriştirdi.

Kendisine yöneltilen sorulara yine kendine has yanıtlar veren Deniz Akkaya, sert çıkışlarıyla dikkat çekti.

CHP'Lİ OLMAK VE ATATÜRKÇÜ OLMAK ARASINDAKİ FARK...

CHP'li bir aileden geldiğini belirten Deniz Akkaya kendisinin 'Atatürkçü' olduğunu dile getirerek ikisinin arasındaki farkı açıkladı ve sitem etti.

LGBT terörüne karşı olduğunun da altını çizen Deniz Akkaya'nın açıklamaları sosyal medyanın konuşulanlarından oldu.

Arafta Sorular programına katılan Deniz Akkaya, Atatürkçü olduğu için CHP'li olmak zorunda olmadığını vurgularken, "Atatürk'ün ekmeğini yiyorsa ona layık davranacak" ifadelerini aktardı.

Elönü'nün "Programın başında dedin ki, ailem CHP'li ben de..." cümlelerini yarıda kesen Akkaya, "Ne kadar güzel bir konuya değindin." diyerek açıklamalarına başladı.

"ATATÜRKÇÜYÜM DİYE CHP'Lİ OLMAK ZORUNDA DEĞİLİM"

CHP'li olmadığını, Atatürkçü olduğunu belirten Akkaya şöyle devam etti;

"Ben, Atatürkçüyüm diye CHP'li olmak zorunda değilim, her gün Halk TV de seyretmek zorunda değilim, LGBT'nin her yaptığını korumak zorunda da değilim, Haluk Levent'e para vermek zorunda değilim. Ben, aklını kullanan bir seçmenim. Kolumu kesseniz Atatürk diye akar ama CHP bakış açısını değiştirmediği zaman ondan da vazgeçeceğim. Babam CHP'li ama ben Atatürkçüyüm. Ben, Atatürkçüyüm diye CHP’li olmak zorunda değilim"

İlk hamle geldi! Boşanıyorlar mı? | VİDEO Magazin Banu ile Mehmet'in aşkı bitti | VİDEO Magazin Ali Cabbar'ın gerçek hikayesi Magazin Hadise'den sütyensiz, külotlu ayna pozları Magazin Ebru Gündeş Kerem Alışık aşkı küllerinden doğar mı! Magazin Eylül, gözyaşları içinde isyan etti | VİDEO Magazin El ele görüntülendiler VİDEO Magazin Torreira ve Devrim Özkan'ın ev halleri Magazin Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Dilan Polat'ın Ferrari aracı dahil bütün araçları çekiliyor Magazin Bilal Hancı Esin Çepni'yi aldattı! Gece kulübünde bir kadınla öpüştüğü anlar kamerada Magazin