Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, sanatçı Kenan Işık için taziye mesajı

Kenan Işık'ın kaybı sanat ve siyaset dünyası tarafından üzüntüyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere siyasi parti liderleri ve bürokrat taziye mesajı yayımladı.

Abone ol
  • Geçirdiği beyin kanamasının ardından yaklaşık 10 yıldır komada olan 76 yaşındaki Kenan Işık'tan acı haber geldi.
  • Kenan Işık, bu sabah İstanbul Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

"KAYBETTİK"

  • Kenan Işık'ın vefatını, yakın arkadaşlarından Ozan Zeybek, sosyal medyadan "Kaybettik..." notuyla duyurdu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çok değerli tiyatro ve seslendirme sanatçısı, sunucu, gazeteci Kenan Işık Beyefendi'nin vefatından derin üzüntü duydum. Merhum Kenan Işık'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, tüm sanat ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

ÖZEL'DEN TAZİYE MESAJI

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel de bir mesaj yayınlayarak "Yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrendiğim usta sanatçımız Kenan Işık'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

CEVDET YILMAZ

  • Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda; "Tiyatro, sinema ve televizyon dünyamızın usta sanatçısı Kenan Işık'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

BAKAN NURİ ERSOY

  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kenan Işık'ı kaybetmenin üzüntüsünü şöyle dile getirdi:
  • "Türk tiyatrosunun ve televizyon dünyasının duayen isimlerinden Kenan Işık'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Sanatıyla, bilgi birikimiyle ve saygın duruşuyla gönüllerimizde taht kuran Kenan Işık, Türk kültür hayatına büyük katkılarda bulunmuştur. Devlet Tiyatrolarımızda da uzun yıllar oyuncu ve yönetmen olarak görev yapan Işık'ın eserleri ve performansları gelecek nesiller için de birer rehber niteliğinde olacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."

BAKAN ALİ YERLİKAYA

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da "Alçak gönüllülüğü, güler yüzü ve samimiyetiyle halkımızın sevgisini kazanan, kıymetli oyuncu, sunucu ve dublaj sanatçısı Sevgili Kenan Işık’a Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

GÜLBEN ERGEN

  • "Dev Çınarım Kenan Işık… İki yılımızın her günü sevgiyle, saygıyla, anılarla geçti Dadı’da. 10 yıllık hasret sürecine sonsuzluk eklendi şimdi. Değerli ailesine, sevenlerine sabırlar dilerim. Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun."

HALDUN DORMEN

  • "Kenan Işık'ın aramızdan ayrılması bizleri çok üzdü. Birlikte çalışmaktan çok büyük keyif aldığım değerli sanatçımızın yokluğu, arkasında çok büyük ve doldurulamaz bir boşluk bıraktı. Işıklar içinde uyusun."

SİNEM KOBAL

  • Oyuncu Sinem Kobal, "Dadı" dizisinde babasını oynayan Kenan Işık'a "Hoşça kal usta" sözleriyle veda etti.

Kenan Işık hayatını kaybetti Magazin Uğur Taşdemir yaşamını yitirdi Magazin Wilma Elles motosikletiyle kaza yaptı Magazin Ünlü sanatçıdan nostaljik paylaşım Magazin