Cezaevinde günleri nasıl geçiyor? Dilan Polat ve Engin Polat görüşebiliyor mu? Avukat Hüseyin Kaya'dan dikkat çeken açıklamalar

Kara para aklama başta olmak üzere çeşitli suçlamalarla tutuklu yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya'dan yeni açıklama geldi. Polat çiftinin cezaevinde günlerini nasıl geçirdiklerine dair bilgi veren Atık, "Engin namaza başladı, Gogol'un Palto'sunu okuyor. Dilan İnşirah suresini Arapçasından okuyor" dedi. Kaya herkesin merak ettiği 'Dilan Polat ve Engin Polat cezaevinde görüşüyor mu?' sorusuna da yanıt verdi.

Abone ol

Cezaevinde tutuklu yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatları Hüseyin Kaya çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Kaya / Polat çiftinin avukatı

Ankara Masası programında Fatih Atık'ın konuğu olan Kaya, birçok kişinin merak ettiği o soruya cevap verdi. Engin ve Dilan Polat cezaevinde görüşüyorlar mı?

CEZAEVİNDE ÖPÜŞMENİN YOLUNU BULDULAR

Engin ve Dilan Polat'ın cezaevinde çok başka birine dönüştüklerini anlatan avukat Kaya, şunları söyledi:

"Ver elini öpeyim dedi eğil dedim, sonra bana abi elini silme Engin’e gideceksen o da aynı yerden öpsün dedi. Şimdi benim mübarek elim iki kişinin aşkına objelik yaptı, nesne olmaktan çıktı. Sonra Engin de elimi öptü.

"ENGİN ÇOK DEĞİŞTİ NAMAZA BAŞLADI"

Engin çok değişti saçını kesti, sakalını kesti, namaza başladı. Verdiğim kitapları okuyor. Dilan da İnşirah Suresi’ni okuyor"

Serenay Sarıkaya'dan 'aile' itirafı Magazin Cem Yılmaz'dan sevenlerine müjde! Magazin Ünlü şarkıcı telefon numarasını paylaştı Magazin Mesut Yar aday adayı oldu Magazin