"Çarşafın değiyor tiksiniyorum" sözlerine Bergüzar Korel'den tepki: Ben de senin gibilerden tiksiniyorum! Bi bitmediniz!

Bursa'da bir minibüste çarşaflı bir genç kıza "Çarşafın bana değmesin, tiksiniyorum" diyen kadına tepkiler devam ediyor. Oyuncu Bergüzar Korel de sosyal medya hesabından olaya tepki göstererek "Ben de senin gibilerden tiksiniyorum! Bi bitmediniz!" dedi.

Abone ol

Bursa'da otobüste yolculuk eden bir kadın, aynı otobüste yolculuk eden tesettürlü genç bir kıza, "Çarşafın bana temas ediyor. Tiksiniyorum sizden" diye bağırmaya başlayınca, otobüsteki yolcular şaşkına döndü.

Korkup ağlamaya başlayan genç kıza destek olan otobüsteki yolcular, hakaret eden kadına tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Otobüsteki o tartışma anlarını cep telefonu ile kaydeden bir kişi görüntüleri sosyal medyada yayınlayınca kadına tepki yağdı.

BERGÜZAR KOREL SESSİZ KALMADI

Çirkin ifadeleri kullanan kadına bir tepki de oyuncu Bergüzar Korel'den geldi.

Oyuncu Korel açıklamasında "Ben de senin gibilerden tiksiniyorum. Hâlâ üzerimizdeki kumaş parçasının miktarıyla uğraşan kendinde bu hakkı görenler! Bi' bitmediniz" diyerek tepki gösterdi.

Danilo şef kendi restoranında dayak yedi! Magazin CZN Burak, babası tarafından dolandırıldı Magazin Wanda Nara'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama Magazin Usta oyuncu Tanju Tuncel yaşamını yitirdi 3. Sayfa