Camdaki kızda ayrılık devam ediyor: Nur Sürer diziye veda edecek

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız, perşembe akşamları izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Olayların çözülmeye başladığı 3. sezonda diziden ayrılıklar yaşanacak. Geçtiğimiz haftalarda Cana rolüne hayat veren Hande Ataizi diziden ayrılmıştı. Son olarak Nalan'ın annesi Feride'yi canlandıran Nur Sürer'in diziden ayrılacağı öğrenildi.

Abone ol

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Camdaki Kız dizisi reytinglerde büyük başarı elde etmeye devam ediyor.

DİZİ SÜREYİ UZATMAK İSTEDİ, NUR HANIM KABUL ETMEDİ
Olayların çözülmeye başladığı dizide ayrılık yaşanacak. Usta oyuncu Nur Sürer'in diziye veda edeceği öğrenildi. Nur Sürer, hikayede büyük önem taşıyor. Nalan'ın annesi Feride karakterine hayat veren Nur Sürer'in dizi ile olan anlaşmasının bu Aralık ayında biteceği öğrenildi. Sürer'e yapımcıların süreyi uzatma teklifinde bulunduğu ancak usta oyuncunun bunu kabul etmediği iddia edildi.

YENİ BİR PROJEYE Mİ GEÇECEK?
Sürer'i yeni projelerle adı anılmaya başlandı bile. Camdaki Kız teklifini de bu yüzden kabul etmediği düşünülüyor. Usta oyuncunun Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer alacağı Aile dizisinde olacağı iddia ediliyor.

Survivor'a bir sürpriz isim daha Magazin Survivor 2023 yarışmacısı Yusuf Güney kimdir? Magazin Edis ile aşk iddiaları sorulunca köşe bucak kaçtı Magazin Survivor 2023 kadrosu şekilleniyor! Magazin