Çağla Şıkel, şarkıcı Edis ile aşk yaşadıkları yönündeki iddialar sorulunca köşe bucak kaçtı

Haklarında arkadaşlıkları aşka dönüştü şeklinde haberler çıkan Çağla Şıkel ve Edis ikilisinden Şıkel geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yakalandı. Magazin muhabirlerinden kaçamayan Şıkel aşk iddialarını yanıtsız bıraktı.

Abone ol

Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren sunucu ve model Çağla Şıkel, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Edis ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Şıkel, ünlü popçuyla ilgili soru sorulmasından kaçamadı.

KAMERALARDAN KAÇTI
Bir mekandan çıkarken objektiflere takılan 43 yaşındaki ünlü isim, aracı mekanın arka kapısına gelene kadar dışarı çıkmadı.

Daha sonra valelerden "Çıkabilirsiniz" onayını alan model, muhabirlerden köşe bucak kaçarak aracına bindi. Çağla Şıkel, şarkıcı Edis (32) ile aşk yaşadıklarına dair iddiaların sorulması üzerine, muhabirlere teşekkür etmekle yetindi.

NE OLMUŞTU?
Yakın arkadaş oldukları bilinen Çağla Şıkel ile Edis'in, arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia edilmişti. Ünlü popçunun Şıkel'e evlilik teklifinde bulunduğu ancak modelin bunu reddettiği de öne sürülmüştü.

UZAY VE KUZEY İÇİN ÖRNEK AİLE
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ 2008 yılında nikah masasına oturmuş ancak 2015'te boşanmıştı. Uzay ve Kuzey adında oğulları bulunan ikili, boşansalar bile çocukları için sık sık bir araya gelmeleriyle örnek anne-baba olarak gösterilmeye devam ediyor.

Survivor 2023 kadrosu şekilleniyor! Magazin MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? Magazin 'Ronaldinho iki sevgilisiyle birlikte yaşıyor' Magazin Survivor 2023 yarışmacısı Murat Eken kimdir? Magazin