Çağatay Ulusoy'un "Gaddar" dizisinden aldığı ücreti sosyal medyada tartışma yarattı

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı "Gaddar" dizisinden bölüm başı aldığı 2 milyon TL'lik ücretin ortaya çıkması, sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada "dizinin neden bittiği belli oldu" yorumları yapıldı.

Abone ol
  • Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, son olarak Sümeyye Aydoğan ile birlikte başrolünü paylaştığı "Gaddar" dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

  • "Adını Feriha Koydum", "Medcezir" ve "İçerde" gibi dizilerle tanınan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Ulusoy'un, "Gaddar" dizisinden bölüm başı aldığı 2 milyon TL'lik ücretin ortaya çıkması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

  • Dizinin reytinglere yenik düşerek ilk sezonun sonunda final yapması ve sadece 20 bölüm sürmesi, izleyiciler arasında çeşitli spekülasyonlara neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, "dizinin neden bittiği belli oldu", "Çok para almış", "Biraz kaşesini düşürebilirdi", "Potansiyeli yüksek bir işin neden harcandığı belli oldu" gibi yorumlar yaparak konuyu tartıştı.

  • Dizinin final yapmasının ardından Çağatay Ulusoy, tatil için Bodrum Cennet Koyu'na gitti. Lüks teknesinde denizin ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncu, paparazzilerin objektiflerine yansıdı.
  • "Gaddar" dizisinin kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar gibi ünlü isimler de yer alıyordu. Ancak güçlü kadrosuna rağmen dizi, beklenen reyting başarısını elde edemedi ve yayından kaldırıldı.
Sabancıların köşkünde kaçak yapı Magazin Wanda Nara, Icardi'yi terk etti Magazin Cem Yılmaz'dan duygusal paylaşım Magazin İbrahim Tatlıses’in kızından kafa karıştıran paylaşım Magazin