Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı evinde ölü bulundu! Haberi eski eşi Bennu Gerede duyurdu: Kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin

Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı, İstanbul Bebek'teki evinde ölü olarak bulundu. Yaklaşık bir hafta önce akciğerindeki rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildiği belirtilen Büyükhanlı'nın ölüm haberini oyuncu olan eski eşi Bennu Gerede duyurdu. Gerede, Büyükhanlı ile 2010-2011 yılları arasında evli kalmıştı.

Abone ol

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Bennu Gerede'nin eski eşi, İnşaat ve turizm gibi sektörlerde faaliyet yürüten Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı, hayatını kaybetti. 

Büyükhanlı'nın cansız bedeni İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek semtindeki evinde bulundu.

AKCİĞER RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

Evinde köpeğiyle yalnız yaşayan Büyükhanlı'nın ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Büyükhanlı, yaklaşık bir hafta önce akciğerlerindeki rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilmişti.

OYUNCU BENNU GEREDE İLE EVLİ KALMIŞTI

Cem Büyükhanlı, oyuncu Bennu Gerede ile 2010-2011 yılları arasında evli kalmıştı.

"KAFESE KAPATILMIŞ BİR HAYVAN GİBİYDİN"

Acı haberi Gerede, duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat."

Büyükhanlı'nın ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında açıklanacak.

Konu Nagihan Karadere: Haberet Acun'dan hızlı davrandı Gündem Ünlü isim Başkan'ın yanında adaylığını açıkladı Magazin Kızılcık Şerbeti yeni sezon Show TV'de ne zaman başlıyor? Magazin Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya oldu Magazin