Burak Özçivit o fotoğrafları kaldırdı: "Bilmiyordum, bu kadar alçak olmayın!"

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, cinsel saldırı suçlamalarıyla yargılanan Amerikalı oyuncu Kevin Spacey ile çekildiği fotoğrafı kaldırarak gelen tepkilere cevap verdi. Özçivit, Spacey'e yöneltilen iddialardan ve davadan haberi olmadığını belirterek, "Böyle hassas konulardan nemalanmaya çalışacak kadar alçak olmayın" dedi.

Abone ol

Burak Özçivit, Adelali Binali'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da Amerikalı oyuncu Kevin Spacey ile bir araya gelmiş, meslektaşıyla fotoğraf çektirmişti.

O anları Instagram hesabından paylaşan yakışıklı oyuncu, Spacey hakkında çıkan cinsel saldırı suçlamaları dolayısıyla eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

"BU KONUNUN KESİNLİKLE KARŞISINDAYIM"
Eleştiriler üzerine Özçivit, bugün fotoğraflarını kaldırarak bir açıklama yaptı. Konunun son derece hassas olduğunu belirten Özçivit, "Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bu güne kadar böyleydi. Bu hassasiyet bundan sonra da böyle olacak" dedi.

"BU KADAR ALÇAK OLMAYIN"
Açıklamasının devamında sitemde bulunan Özçivit, "Böyle hassas konulardan nemalanmaya çalışacak kadar alçak olmayın. Kamuoyuna saygılarımla" ifadelerini kullandı.

BİRDEN FAZLA CİNSEL SUÇTAN YARGILANDI
Oscar ödüllü 63 yaşındaki oyuncu Kevin Spacey, biri 14 yaşında bir çocuk olmak üzere birden fazla cinsel taciz ve saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Netflix, cinsel taciz suçlamalarının ardından Spacey’i başrolünde yer aldığı House of Cards dizisinden çıkarmıştı.

Alp Kırşan kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Survivor 2023 kadrosu ilk yarışmacısı belli oldu! Magazin Alp Kırşan'ı kahreden ölüm Magazin Ünlü çift ayrıldı Magazin