Bülent Ersoy'un garsona yaptığı "çirkinsin" şakası tepkilere neden oldu

Dünya Güzellerim Tatilde programıyla ekrana dönen Bülent Ersoy, garsona söylediği sözlerle sosyal medyada tepki topladı. Ersoy, Karslı olduğunu söyleyen garsona "Biraz çirkinsin ama neyse" dedi.

Abone ol
  • Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever'in yer aldığı Dünya Güzellerim Tatilde programında yaşanan olay, izleyicilerin tepkisini çekti.
  • Batmış durumdaki bir oteli kurtarmaya çalışan ünlü isimlerden Ersoy'un erkek garsona yaptığı şaka, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"ÇİRKİNSİN" DİYEREK KAHKAHA ATTI

  • Bülent Ersoy, program sırasında kendilerine servis yapan erkek garsona nereli olduğunu sordu. Garsonun "Karslıyım" cevabını vermesi üzerine Ersoy, "Biraz çirkinsin ama olsun" diyerek kahkaha attı.
  • Daha sonra şaka yaptığını belirten Ersoy, "Şaka şaka" dedi. Bu sırada Seray Sever de, "Çocuğun elleri titredi" diyerek olaya güldü. Garsonun bu esnada yüz ifadesi ise sosyal medyada gündem oldu.
  • Ersoy'un bu sözleri ve ardından gelen kahkahalar, birçok izleyicinin tepkisine neden oldu. Sosyal medyada, ünlü sanatçının garsona yönelik bu tür bir şaka yapmasının nezaketsiz ve kırıcı olduğu yönünde yorumlar yapıldı. 

MEB Rapçi Çakal'a inceleme başlattı Magazin 1,5 yıl sonra barıştılar Magazin Zeynep Demirel hamile mi? Magazin Polat çiftine 40'ar yıla kadar hapis talebi Magazin